- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Tanımayı düşünüyordum,aklımda yer edinmişti YaprakKısa bir yazışmadan sonra çok rahat diyaloglar ile görüşmeyi kabul etti ve hemen düştüm Beylikdüzü yoluna..Evi metrobüse çok yakın 5 dakika uzaklıkta..Kapıyı açtığında ki;karşılaştığım cana yakın,içten,güleryüzü,bakışları ile dikkatimi çekmişti bile..Samimi,dostane sohbetimizle yakınlaşmaya başlamıştık.Fiziği çok hoş ve düzgün,minyon ama vücut hatları mükemmel YaprağınÖzel anlara geçtiğimizde mis gibi teni ile temas etmek,dudakları ile buluşmak,davetkar göğüs ve kalçaları ile yeterince tahrik edici idi..Uyum ile keyif ile Yaprağın derinliklerinde serinledim..Bütün üzerimde bulunan negatif etkileri aldı,kadınlığı ve samimiyeti ile..Yaprak olduğu gibi görünen,düzgün,samimi,içten biri..Evi de kendi gibi temiz ve güzel..Yanında çok rahat ettim..İkramları,samimiyeti,içtenliği,misafirperverliği,arkadaşça olması ve ilgin,alakan için çok teşekkür ederim YaprakSeni tanıdığım için gerçekten mutluyum,uğurlarken ki candan,sıcak samimiyetin için ne desem az kalır