Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yamaç paraşütü.

11 Nis 2017
29
1
Cinsiyetiniz nedir?
Üniversite yıllarımda THK nın yamaç paraşütü kursuna katılmıştım. Öğrenci pilot sertifikası almıştım. O günlerde bundan sonraki bütün hayatımda paraşüt olmalı diye düşüyordum. O gün bu gün tekrar uçmak nasip olmadı. Ama bu hobimi küllerinden tekrar alevlendirmek istiyorum.

Üye silindi 4216

Kütahya yı tavsiye ederim. Yamaç paraşütünden ziyade dalış yapmak çok daha keyifli oluyor.

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
143
192
Cinsiyetiniz nedir?
THK'nin kurslarına kilom sebebi ile kabul edilmemiştim :( Geçenlerde yine baktım, skydiving'in bir seferi 1000 tl civarı olmuş. Üstelik tek başınıza atlamıyorsunuz, hoca ile atlanıyor ve serbest düşüş sadece 4 saniye. "O 1000 tl ile forumda ne heyecanlar yaşarım" diye düşünüp hemmen vazgeçtim.

11 Nis 2017
29
1
Cinsiyetiniz nedir?
Yamaç paraşütü dehşet eğlenceli. Paraşütü siz yardım almadan kaldırıyorsunuz. En az 4-5 dk uçuş süresi var. Bu 150 m ilk eğitim uçuşu için. Yön verebilmek çok eğlenceli. Yerdeki seslerden kurtulup sadece rüzgarın sesini duyabilmek benim için çok etkileyici olmuştu. Telsizi de kapatırsanız, daha güzel bir yalnızlık yaşayamazsınız. THK tekamül kursları falan vardı.

waistress

Normal Üye
26 Ocak 2011
35
2
Cinsiyetiniz nedir?
artık İstanbulda da yamaç paraşütü mümkün.

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
649
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En kısa sürede bu eğlenceli ve aksiyon dolu aktiviteyi yapmayı planlıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar