Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalan referans acicam diyen formun sapigi

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
813
3,083
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba
Forma dayanan sapik diger tum kiz arkadaslarimlada siber sekilde ugrasmaya devam ediyor

Gerek forumla gerekte bizim sosyal medya kullanimlarimizla ugrasmaya calisiyor kendince uzaktan egleniyor

Ben simdiden onlemimi almak istedim
Asilsiz, yalan ,olumsuz referans yazilabilir sapik tarafindan ; bana ve bizlere…

Ekli dosyalar

• 83BED870-7233-433B-BF63-89F70E1E5221.jpeg
    83BED870-7233-433B-BF63-89F70E1E5221.jpeg
    112.3 KB · Görüntüleme: 724

Horus

Normal Üye
8 Haz 2022
17
27
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazik gercekten. Forum adminimizinde yazdikarini okudum. Normal hayatta bir baltaya sap olamamis kisiler , sanal dunyada klavye vasinda boyle ahmakca seylerle ugrasiyor.

Umarim bir anca once foruma ve kizlara salca olmaktan vazgecer :cautious:

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
749
862
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma üyelik de referansla olmalı. Referansız üye alımı durdurulsun, mevcut üyelerin de forum aktiviteleri izlensin. Ancak forum şikayet, Twitter kapatma falan nasıl önlenir ben bilmem.

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
813
3,083
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Foruma üyelik de referansla olmalı. Referansız üye alımı durdurulsun, mevcut üyelerin de forum aktiviteleri izlensin. Ancak forum şikayet, Twitter kapatma falan nasıl önlenir ben bilmem.
Foruma uyelik referansla olmasi belki forum nufus artisini yavaslatir diye sicak bakilmayabilir. Ama ilk referansi olan kisilerin eger olumsuzsa referans; bu incelenmeli. Kotu niyetli ve/veya asilsiz olma durumu olabilir. Sonucta diger yorumlarda ev bilgileri, konum bilgileri , partnerin resimleri disindaki partner hk yorumlamalar yorumlarda yaziliyor. Kotu niyetli form kullanicisi bey ; orda yazilanlari harmanlayip asilsiz olumsuz ref acabilir. Sonuc olarak bu sapigin yapacagini bekleyip gorecegiz …

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
813
3,083
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazik gercekten. Forum adminimizinde yazdikarini okudum. Normal hayatta bir baltaya sap olamamis kisiler , sanal dunyada klavye vasinda boyle ahmakca seylerle ugrasiyor.

Umarim bir anca once foruma ve kizlara salca olmaktan vazgecer :cautious:
Canim umarim
Ama yakin zamanda pek vazgecicek gibi durmuyor. O durmuyorsada biz de onlemlerimizi zaten aliyoruz.
Artik yazilim islerinden bile anlamaya basladik😍

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaş ne ettiniz bu adama topunu inşaata mi kaçırdınız 🤣 ne bu azim bu kin

Rena Yasmin Çevrimiçi

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,327
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba
Forma dayanan sapik diger tum kiz arkadaslarimlada siber sekilde ugrasmaya devam ediyor

Gerek forumla gerekte bizim sosyal medya kullanimlarimizla ugrasmaya calisiyor kendince uzaktan egleniyor

Ben simdiden onlemimi almak istedim
Asilsiz, yalan ,olumsuz referans yazilabilir sapik tarafindan ; bana ve bizlere…
Numarayi verdiğinizcok iyi oldu kaydettim tesekkur ederim🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar