Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Açı iyi yakalanmış
Popom buyuk cikmis ama yapacak bir sey yok kendi kendime ancak bu kadar cekebiliyorumAçı iyi yakalanmış
Gayet iyi bence, doggy de şaplak güzel olurPopom buyuk cikmis ama yapacak bir sey yok kendi kendime ancak bu kadar cekebiliyorum
Harikaya bayıldım çok çok merak uynadiriyorsunuz arzu hanım
Tabiki buyurun efenimm beklerimHarikaya bayıldım çok çok merak uynadiriyorsunuz arzu hanım
En kısa sürede görüşmek dileğiyle
Gözlerimi alamiyorm
GorusuruzHarikaya bayıldım çok çok merak uynadiriyorsunuz arzu hanım
Gözlerimi alamiyorm
Şaplak istiyor
Tesekkur ederimmArzu hanım poponuz güzel çıkmış pek de büyük değil tam kıvamın da
Birde yakından görsem acaba neler olur
Offf offfüzerine başımı koyup...
gorusmek dilegiyleHarikaya bayıldım çok çok merak uynadiriyorsunuz arzu hanım
ahahahah aynenDaha yakınını bize çektirteceksiniz artık
Offf offfüzerine başımı koyup...
Gözlerimi alamiyorm
Tesekkur edeeim tatlimİnsan bakmaya doyamıyor
Harıka yuvarlak top gibi kalçalar açı on numara olmuş sabırsızlanıyorum daha da yakından görmek için bu kalçaları
İnsan bakmaya doyamıyor
Neler olmazkii❤Birde yakından görsem acaba neler olur ❤
Victoria's Secret da yakışmış.
Sagool bebegimmVictoria's Secret da yakışmış.
Harıka yuvarlak top gibi kalçalar açı on numara olmuş sabırsızlanıyorum daha da yakından görmek için bu kalçaları
❤❤Müthiş❤❤
Olanlar olsun du o haldeNeler olmazkii❤
Bekliyorum efenimmGerçek olamaz. Gelip görmeliyim.
Olsun gozum olsunOlanlar olsun du o halde ❤
Gözlerimi alamiyorm
Süper seksi
Mmmmmm
Süper seksi
Süper seksi
nice
[/QOTE]
Evet fotografta destege ihtiyacim var yanliz topladigim bilgi ve belge var derken anlamadim ama ozelden yazarmisiniz bana tesekkur ederimmYakın çekim denince bende makro calisma yapılmış diye düşündüm...
Fotoğraf konusunda istediğin zaman yardım ederim. Bilgin olsun.
( Çok pis nü fotoğrafçılığı konusunda tecrübem ve topladığım bilgi ve belge vardır... )
Evet fotografta destege ihtiyacim var yanliz topladigim bilgi ve belge var derken anlamadim ama ozelden yazarmisiniz bana tesekkur ederimm
evet var link atayimKuşlu site adresiniz var mı ?
Buradan çok fazla bir açıklama yapmak istemedim.Evet fotografta destege ihtiyacim var yanliz topladigim bilgi ve belge var derken anlamadim ama ozelden yazarmisiniz bana tesekkur ederimm
orada cok aktif degilim telefon numaramdan whatshaptan yazarmisinizBuradan çok fazla bir açıklama yapmak istemedim.
Sizi kuşlu sitede bulup dm den irtibat kurdum. Gerekli bilgileri oradan verebilirim...
whatshaptan yazin 0538 714 47 15orada cok aktif degilim telefon numaramdan whatshaptan yazarmisiniz
[email protected]Kuşlu site adresiniz var mı ?
Mail yolladım...
Maillerime cok bakamiyorum whatshap lutfenMail yolladım...
Tesekkur ederim
Cook tesekkur ederimmaltın orana sahip resmen
Oy oy oy oy
Güzel foto için teşekkürler
istanbula taşınıcam senin yüzünden
Bu poz beni bitirdi.... Hassas noktam popişler........
Donmedimmi tekrar nick yazarak ulasirmisiniz lutfenArzu hanım merhabalar..
Ben size WhatsApp dan bilgi verdim.
Hatta sizde geri döneceğim size dediniz.
Whatshaptan yazarmisniz lutfenBuradan çok fazla bir açıklama yapmak istemedim.
Sizi kuşlu sitede bulup dm den irtibat kurdum. Gerekli bilgileri oradan verebilirim...
Güzel foto için teşekkürler
Tam öpücük kondurmalık
Guzel gozukuyor
Arzu hanım....Whatshaptan yazarmisniz lutfen
Kesinlikle katliyorumSu etikete gicik olurum sizde arka bizde onde koymazlarsa olmazmi kesmezsem kasindirir durur
Sanirim bir iletisim sorunu oldu ben emaillerime yogunluktan bakamiyorum atladigim oluyor eger referansiniz varsa yardimci olurum ugrasma konusuna gelince tercih sizindir saygi duyarim ama referansta katiligim herkes tarafindan bilinir tesekkurler iyi gunlerArzu hanım....
Daha önce WhatsApp dan mesaj yazdım. Döneceğim size dediniz....
Sonrasında mail adresinizi verdiniz.... Oraya da mail attım...
Sonrasında tekrar WhatsApp dan mesaj atın diyorsunuz...
Benim bu fotoğraf konusunda sizden beklediğim ne seks konusunda , ne de parasal konuda bir beklentim yok ..
Bu kadar uğraşmam gerekli mi sizce?
Ahahahahahahahah"Uzanmışım."
Arzu hanım,Sanirim bir iletisim sorunu oldu ben emaillerime yogunluktan bakamiyorum atladigim oluyor eger referansiniz varsa yardimci olurum ugrasma konusuna gelince tercih sizindir saygi duyarim ama referansta katiligim herkes tarafindan bilinir tesekkurler iyi gunler
Beyfendi vucudum fizigim cok iyi kesinlikle bu konuda profesyenel destek almam gerekiyor.Fakat takdir edersinizki fotolar nü ve erotik cekimler olacak sizin makinanizda kalacak!! Size nasil guvenebilirim? Tanimiyorum etmiyorum dogrumu??Arzu hanım,
Sizden hiçbir konuda ( bilhassa seks konusunda ) bir beklentim olmadan , maddi olarak bir şey beklemeden , fotoğraf konusunda size yardımım için benden referans istiyorsanız benim size yaptığım teklifi hiç dikkate almayın ......
Size yolladığım ilk başta WhatsApp mesajinda .....sonrasinda mailde çok detaylı açıklamıştım....
Yani mesajlari okuyacak kadar vaktiniz yoksa benim fotoğraf çekimlerime hiç vakit ayiramazsınız..
Neyse o tatlimPopo efso çıkmışşşş
Teşekkür ederimmGuzel gozukuyor
Cok tesekkur ederimm efenimmGörüntü efsane arzu hanım.
Maşallah
Resim için teşekkürler
Maşallah
Resim için teşekkürler
Tesekkur ederim tatlimPopo efso çıkmışşşş
anlatılmaz yasanır cınsten
Olur çekersiniz tabiiDaha yakınını bize çektirteceksiniz artık
Tam öpücük kondurmalık
Aşırı tatlı
Yaklaştıkça güzelleşiyor
Yaklaştıkça güzelleşiyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!