Mr. V
Normal Üye
- 26 Ocak 2021
- 39
- 130
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Buz gibi bir hava , yağmur ,rüzgar vs derken kendimi bir anda Bahar'ın sıcacık kolların da buldum. Çok daha önceleri yolumuz kesişebilirdi fakat bu güne kısmetmiş gerekçesini kendisine anlattım biraz güldük ama yaşadığı değişim gerçekten muhteşem. Ev yabancı olmadığım bir yer olduğu için içeri girerken pek zorlanmadım üst kata yaklaştığım da kapı hafifçe açıldı ufak bir dejavu sonrası güler yüzlü , tatlı mı tatlı bir bayan ile karşılaştım.
Temizlik sonrası sohbet vs derken hadi hadi artık at beni yatağa dayanıyorum diye aklımdan geçirirken o muhteşem davet geldi ve ... detaya pek girmeyeceğim fakat oralına ayrı bir referans yazısı yazılır muhteşem di biraz daha devam etse sanırım 1 seansı o şekil de harcayacaktım Şaka bir yana güzel bir birliktelik oldu kafamın biraz daha rahat olduğu zaman da tekrar görüşmek üzere. Teşekkürler misafirperverliğin için.
Temizlik sonrası sohbet vs derken hadi hadi artık at beni yatağa dayanıyorum diye aklımdan geçirirken o muhteşem davet geldi ve ... detaya pek girmeyeceğim fakat oralına ayrı bir referans yazısı yazılır muhteşem di biraz daha devam etse sanırım 1 seansı o şekil de harcayacaktım Şaka bir yana güzel bir birliktelik oldu kafamın biraz daha rahat olduğu zaman da tekrar görüşmek üzere. Teşekkürler misafirperverliğin için.