Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yağmurlu bir akşamda Gamze ile geçen 4 saat😘😘

• Konbuyu başlatan Led
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50

Led

17 Eki 2020
7
15
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu tesadüf eseri gördüm dün gece ve hemen bügün @Gamze hanımla iletişime geçip bugün program yapmak istedıgim söyledim ve kendısi de beni kırmayıp 4 saatlik program yapmak için randevu mu kaptım🔥🔥🔥🔥ulaşım merkezi bir yer giriş çıkış sorunu yok ev kolay bir yerde tam saatinde buluştuk Gamze resimlerdeki gibi balıketi öpüşmesi çok ateşli oral seksine laf edilmez göğüsler avuç ölçülerinde konuşma ve konu açma benim için sıkıntılıdır fakat hiç öyle olmadı sohbet muhabbeti çok güzel oral seksi tatmin edici kendisinede yapılmasına bayılıyor dolu dolu 4 saat geçirdim bu hafta sonu Gamze ile dolu geçti doğru karar vermişim referanslar yanıltıcı değil beklentileri karşılıyor seni tanıdığıma memnun oldum tekrar tekrar görüşmek üzere 🌹🌹😘💋💋

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
76
126
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu tesadüf eseri gördüm dün gece ve hemen bügün @Gamze hanımla iletişime geçip bugün program yapmak istedıgim söyledim ve kendısi de beni kırmayıp 4 saatlik program yapmak için randevu mu kaptım🔥🔥🔥🔥ulaşım merkezi bir yer giriş çıkış sorunu yok ev kolay bir yerde tam saatinde buluştuk Gamze resimlerdeki gibi balıketi öpüşmesi çok ateşli oral seksine laf edilmez göğüsler avuç ölçülerinde konuşma ve konu açma benim için sıkıntılıdır fakat hiç öyle olmadı sohbet muhabbeti çok güzel oral seksi tatmin edici kendisinede yapılmasına bayılıyor dolu dolu 4 saat geçirdim bu hafta sonu Gamze ile dolu geçti doğru karar vermişim referanslar yanıltıcı değil beklentileri karşılıyor seni tanıdığıma memnun oldum tekrar tekrar görüşmek üzere 🌹🌹😘💋💋
paylaşım için teşekkürler

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma girer girmez görüşme yapmış ve referans yazmışsın, tebrik ediyorum...
Tsk ederiz 🥰🥰arkadas twiter üzerinden iletisime geçmiş forumu keşfetmis ilk görüşmesini de benle yaptı🥰🥰😁😁😁

• Beğen
Tepkiler: Led
324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oncelikle bu guzel referansın için çok tşk ederim😍😍😍hic unutamayacagım 4 saat gecirdim seninle cok mutlu oldum tekrar gorusmek üzere güzel insan seni hiçunutmayacagım 😍😍görüşmek üzere güzel insan 😍😍😍😍

• Beğen
Tepkiler: Led
Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Sevişmenize saglık🤩🤩

Led

17 Eki 2020
7
15
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oncelikle bu guzel referansın için çok tşk ederim😍😍😍hic unutamayacagım 4 saat gecirdim seninle cok mutlu oldum tekrar gorusmek üzere güzel insan seni hiçunutmayacagım 😍😍görüşmek üzere güzel insan 😍😍😍😍
Ben tsk Ederim cook keyifli bir gorusme oldu😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar