Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yağmurlu bir akşam ve Arzu ile ilk görüşme ☺️

atasff Çevrimdışı
29 Haz 2022
51
181
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli FZ üyeleri her görüşmeden sonra referanslarımı hep yazarım. Bunda da öyle olacak. Arzu Hn. ile ilk tanışma programı oluşturdum. Ve yağmurlu bir cumartesi akşamı güzelce ikramlarca karşılandım. Misafirperverliği ve sohbeti kendisi çok çok hoştu. Benim tam o saatlerde moral bozukluğu yaşadığım bir olay yaşamamla beraber modum düşse de kendisi beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı bunun içinde çok teşekkürler Arzucum. Evi konumu ulaşımı güzel bir noktada evi elit ve herşey mükemmeldi. Kombin isteğimi de kırmayıp beni o mod düşüklüğünde dahi içimi hareketlendirmeyi başardı. Diğer referanslarda yazıldığı gibi yaşının ötesinde bir vücut hatları vardı. Herşey için çok çok teşekkürler Arzucum görüşmek dileğiyle. ☺️☺️☺️😘😘😘

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
171
156
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli FZ üyeleri her görüşmeden sonra referanslarımı hep yazarım. Bunda da öyle olacak. Arzu Hn. ile ilk tanışma programı oluşturdum. Ve yağmurlu bir cumartesi akşamı güzelce ikramlarca karşılandım. Misafirperverliği ve sohbeti kendisi çok çok hoştu. Benim tam o saatlerde moral bozukluğu yaşadığım bir olay yaşamamla beraber modum düşse de kendisi beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı bunun içinde çok teşekkürler Arzucum. Evi konumu ulaşımı güzel bir noktada evi elit ve herşey mükemmeldi. Kombin isteğimi de kırmayıp beni o mod düşüklüğünde dahi içimi hareketlendirmeyi başardı. Diğer referanslarda yazıldığı gibi yaşının ötesinde bir vücut hatları vardı. Herşey için çok çok teşekkürler Arzucum görüşmek dileğiyle. ☺️☺️☺️😘😘😘
Paylaşım için teşekkürler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tatlimmm benimm çook teşekkür ederimm beni onure ettin.Seni tanidigima çok memnun oldum. Yine yeniden görüşmek üzere.Seni kocaman öpüyorum😘 Umarim herşey istediğin dilediğin gibi olur😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar