Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Wow !!! Marina

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
39
112
Cinsiyetiniz nedir?
Marina ile incall olarak 3 saatlik görüşme yaptık

hepimiz görüşmeye giderken bir beklenti ile gidiyoruz yüksek değilde orta beklenti ile kendimi hazırlarım her zaman iyi geçmezse hayal kırıklığı yaşamamak için

Marina kapıyı açtı gördüm ve içimden 'oha çok güzel kız' dedim. Sevinçle oturdum koltuğa güzellik değil sadece ilgisi,alakası,müşterisine verdiği değer her anlamda en üst düzeyde

sohbet ilerledi ortam ısınınca ufak dokunuşlara başladım tenine bayıldım abartmıyorum muhteşemdi pürüzsüz,yumuşacık,diri dokunmalara öplemere doyulmuyor.

göğüse ayrı parantez açmak istiyorum dogal dik sert göğüs ki nadir bulanacak güzelliklerden, popoya değinmek istiyorum offf diyorum hatırlayınca bu popo unutulmaz benim için her koltuktan kalktığında ufak bir şaplak attım doğrusu popoya tutamadım kendimi :) odaya sevişmeye giderken önden marina arkadan ben popo bir sağ bir sola sallanarak yürüyor aman aman kalbim duracaktı sanırım o anda libido tavan yaptı.

sevişmeye başladık dirt talk cümleler ile beni daha fazla tahrik etti marina tempomu arttırdı sevişme istekli,libidosu yüksek marina'nın

bu popoya doggy ve prone bone yapmadan durulmaz tabi

marina ile iyi ki tanışmışım doğrusu bu zamana kadar görüşmediğime pişman oldum açıkcası.

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Marina ile incall olarak 3 saatlik görüşme yaptık

hepimiz görüşmeye giderken bir beklenti ile gidiyoruz yüksek değilde orta beklenti ile kendimi hazırlarım her zaman iyi geçmezse hayal kırıklığı yaşamamak için

Marina kapıyı açtı gördüm ve içimden 'oha çok güzel kız' dedim. Sevinçle oturdum koltuğa güzellik değil sadece ilgisi,alakası,müşterisine verdiği değer her anlamda en üst düzeyde

sohbet ilerledi ortam ısınınca ufak dokunuşlara başladım tenine bayıldım abartmıyorum muhteşemdi pürüzsüz,yumuşacık,diri dokunmalara öplemere doyulmuyor.

göğüse ayrı parantez açmak istiyorum dogal dik sert göğüs ki nadir bulanacak güzelliklerden, popoya değinmek istiyorum offf diyorum hatırlayınca bu popo unutulmaz benim için her koltuktan kalktığında ufak bir şaplak attım doğrusu popoya tutamadım kendimi :) odaya sevişmeye giderken önden marina arkadan ben popo bir sağ bir sola sallanarak yürüyor aman aman kalbim duracaktı sanırım o anda libido tavan yaptı.

sevişmeye başladık dirt talk cümleler ile beni daha fazla tahrik etti marina tempomu arttırdı sevişme istekli,libidosu yüksek marina'nın

bu popoya doggy ve prone bone yapmadan durulmaz tabi

marina ile iyi ki tanışmışım doğrusu bu zamana kadar görüşmediğime pişman oldum açıkcası.
Cnm güzel yorum için teşekkür ediyorum,seni tanımak güzeldi 😍güzel insan ,her şey senin içindi 🥰İstanbul gelişinde gene beklerim bebeim ,nice güzel ateşli sevişmelere 💋💋💋🫶🏻🫶🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar