- 31 Ara 2021
- 120
- 150
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bundan 15 dakika önce beraberdik. Ve tek kelime wooowwww diyorum
kim mi ?
Bundan birkaç gün önce sürekli fotoğraflarına bakıp uzaktan kendimi avutuyordum. Antalya da özel bir kurumda sivil pilot olarak görev yapıyorum. İzin durumumuz çok sıkı malum. Bir şekilde hafta sonuna cuma gününden randevu ayarladım. Herşeyi planlayarak ilerliyordum ve herşey kusursuzdu. Tarih ve saati sözleştikten sonra heyecan dolu dakikalar başladı bende
uçak bileti otel vs heraeyi ayarladiktan sonra bu sabah erken saatlerde yolculuk başladı her dakika yaklaştıkça heyecanım dahada katlaniyordu. Görüşmeye yakın saatlerde gelen konum adresinden sonra 1 saat erkenden mekana geçip bekledim dakikalar öyle uzun gelmeye başladı ki saniyeler bir sene gibi geliyordu
ve saat 14.00 da beklenen mesaj gelmesiyle hızlı adımlarla tarif ettiği yere doğru ilerlemeye başladım ve karşımda o güzelliği görüp dönüp kalana kadar.
Birlikte asansöre binip yukarı doğru çıkmaya başladık asansörde birbirimize bakışlarımiz beni daha çok heyecana soktu. Odadan içeri girdik güzel bir manzara eşliğinde yurtdışından getirdiğim viski esliginde muhabbetimiz başladı. Evet biraz utangaç ve çok taviz vermeyen biri gibi duruyor ama muhabbet ettikçe kendisini açmayı başardım 
minik hediyelerimi beğenmiştir diye ümit ediyorum ortam daha da alevlendi 
az çok ikimizde göçmen sayılırız birbirimizi çok iyi anladık o konuda. Kusur bulmak ne haddime herşey mükemmel gidiyordu. Kendisi okadar çekimden dursada bir okadarda mütevazı ve mükemmel biri. İlk seans spontane gelişti ikinci dubleyi içerken muhabbet ederken ilk seansa geçiş yaptık. İkinci seansa biraz renk katarak oyun ve kural koyarak
devam ettik. Mükemmel eğlendik. Kendisini tamamen size bırakıyor tabi bu herseyi yapacağınız anlamına gelmesin. Pozisyon ve ilerleyiş konusunda biraz çekingen ama eğlenceli şekilde olduğu zaman içindeki vahsiligi uyandırabilir siniz
keşke sadece benim olsa kıskançlık seviyem zirvede
son çıkarken ayrılık zor oldu benim için kısa sürede çabuk alıştım. Bunları yazarken kokusu hala üzerimde
viskiden değil kokusundan sarhoş oldum
bugün keşke bitmeseydi aylarca yanında kalabilirdim. Herşey için teşekkür ederim benim minik turtam
tekrar görüşmek dileğiyle @Aisy unutma Antalya'da bi arkadaşın daha var
"Lufian"

Bundan birkaç gün önce sürekli fotoğraflarına bakıp uzaktan kendimi avutuyordum. Antalya da özel bir kurumda sivil pilot olarak görev yapıyorum. İzin durumumuz çok sıkı malum. Bir şekilde hafta sonuna cuma gününden randevu ayarladım. Herşeyi planlayarak ilerliyordum ve herşey kusursuzdu. Tarih ve saati sözleştikten sonra heyecan dolu dakikalar başladı bende

"Lufian"