- 21 Mar 2022
- 73
- 59
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba forumdaki ilk görüşmemi çok kısa bir süre önce Buse’yle yaptım. Foruma ilk geldiğinden beri Buse aklımdaydı fakat yurtdışında olduğum için bir türlü görüşme fırsatım olmamıştı. Türkiye’ye döndükten sonra kendisinden randevu aldım. Mesajlara gecikmeden cevap veriyor ve programı teyitleştirmek için arıyor. İlk baştan itibaren bilgilendirmesi ve iletişimi çok güzel. Diğer referanslarda da yazıldığı gibi evinin konumu çok rahat ve park yeri sorunu yok. Görüşme detaylarına gelecek olursam, kesinlikle ne söylesem az kalır. 3 saat nasıl geçti anlamadım. 3 saatlik görüşmemizde istediğim ekstra servisler vardı ve Buse her şeyi muhteşem bir şekilde yaptı. Muhteşem bir fiziği var, muhabbeti insanı rahatlatıyor ve aşırı derecede istekli. Eve ilk girdiğim andan yataktaki muhteşem dakikalara kadar Buse çok ilgiliydi. Tüm ilgi alakanın ve muhteşem fiziğinin yanında Buse yorulmak nedir bilmeyen bir hatun, 3 saatin sonunda resmen başım dönüyordu ama Buse hala inanılmaz enerjikti bu yüzden başlığa Wonder Woman yazdım .
Ekstra servislere gösterdiği özen takdire şayan Buse’yle görüşürken kesinlikle standartlarla yetinmemek gerek.
Tek olumsuz şey bu muhteşem sevişen taş gibi hatunun birkaç ay sonra yurtdışına yerleşeceğini söylemesi oldu. Gitmeden mutlaka tekrar görüşeceğim. Her şey için teşekkür ederim Wonder Woman
TT
Ekstra servislere gösterdiği özen takdire şayan Buse’yle görüşürken kesinlikle standartlarla yetinmemek gerek.
Tek olumsuz şey bu muhteşem sevişen taş gibi hatunun birkaç ay sonra yurtdışına yerleşeceğini söylemesi oldu. Gitmeden mutlaka tekrar görüşeceğim. Her şey için teşekkür ederim Wonder Woman
TT