Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Wonder Woman Buse

21 Mar 2022
73
59
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba forumdaki ilk görüşmemi çok kısa bir süre önce Buse’yle yaptım. Foruma ilk geldiğinden beri Buse aklımdaydı fakat yurtdışında olduğum için bir türlü görüşme fırsatım olmamıştı. Türkiye’ye döndükten sonra kendisinden randevu aldım. Mesajlara gecikmeden cevap veriyor ve programı teyitleştirmek için arıyor. İlk baştan itibaren bilgilendirmesi ve iletişimi çok güzel. Diğer referanslarda da yazıldığı gibi evinin konumu çok rahat ve park yeri sorunu yok. Görüşme detaylarına gelecek olursam, kesinlikle ne söylesem az kalır. 3 saat nasıl geçti anlamadım. 3 saatlik görüşmemizde istediğim ekstra servisler vardı ve Buse her şeyi muhteşem bir şekilde yaptı. Muhteşem bir fiziği var, muhabbeti insanı rahatlatıyor ve aşırı derecede istekli. Eve ilk girdiğim andan yataktaki muhteşem dakikalara kadar Buse çok ilgiliydi. Tüm ilgi alakanın ve muhteşem fiziğinin yanında Buse yorulmak nedir bilmeyen bir hatun, 3 saatin sonunda resmen başım dönüyordu ama Buse hala inanılmaz enerjikti bu yüzden başlığa Wonder Woman yazdım 😄.
Ekstra servislere gösterdiği özen takdire şayan Buse’yle görüşürken kesinlikle standartlarla yetinmemek gerek.
Tek olumsuz şey bu muhteşem sevişen taş gibi hatunun birkaç ay sonra yurtdışına yerleşeceğini söylemesi oldu. Gitmeden mutlaka tekrar görüşeceğim. Her şey için teşekkür ederim Wonder Woman
TT

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
825
3,192
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba forumdaki ilk görüşmemi çok kısa bir süre önce Buse’yle yaptım. Foruma ilk geldiğinden beri Buse aklımdaydı fakat yurtdışında olduğum için bir türlü görüşme fırsatım olmamıştı. Türkiye’ye döndükten sonra kendisinden randevu aldım. Mesajlara gecikmeden cevap veriyor ve programı teyitleştirmek için arıyor. İlk baştan itibaren bilgilendirmesi ve iletişimi çok güzel. Diğer referanslarda da yazıldığı gibi evinin konumu çok rahat ve park yeri sorunu yok. Görüşme detaylarına gelecek olursam, kesinlikle ne söylesem az kalır. 3 saat nasıl geçti anlamadım. 3 saatlik görüşmemizde istediğim ekstra servisler vardı ve Buse her şeyi muhteşem bir şekilde yaptı. Muhteşem bir fiziği var, muhabbeti insanı rahatlatıyor ve aşırı derecede istekli. Eve ilk girdiğim andan yataktaki muhteşem dakikalara kadar Buse çok ilgiliydi. Tüm ilgi alakanın ve muhteşem fiziğinin yanında Buse yorulmak nedir bilmeyen bir hatun, 3 saatin sonunda resmen başım dönüyordu ama Buse hala inanılmaz enerjikti bu yüzden başlığa Wonder Woman yazdım 😄.
Ekstra servislere gösterdiği özen takdire şayan Buse’yle görüşürken kesinlikle standartlarla yetinmemek gerek.
Tek olumsuz şey bu muhteşem sevişen taş gibi hatunun birkaç ay sonra yurtdışına yerleşeceğini söylemesi oldu. Gitmeden mutlaka tekrar görüşeceğim. Her şey için teşekkür ederim Wonder Woman
TT
Canimmm
Oncelikle sanki 3 saat degil bir saat gibiydi
Ben hicbisey anlamadim😍 nasil bu kadar hizli gecti …
Ben bunlari yazarken , sen bahsettigin yerde guzel aksam yemeginde belki rakini yudumluyorsun🥰
Seni tanidigima cok memnun oldum
Tekrar gorusmek uzere❤️💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
TT
paylaşım için teşekkürler.

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Yurtdışına yerleşme planı olduğunu öğrenmek iyi oldu, kanlı canlı görmeyi en merak ettiğim güzellerden birisi işleri ayarlayıp öne çekmek gerekecek gibi 🤔

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar