Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme wdy, aziz forumdaşları radyolarının başına davet eder.

wdy

Normal Üye
5 Tem 2021
1
10
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hanımlar, beyler herkese merhaba.(Başlık biraz İhtilal 101 gibi oldu ama idare ediverin.)

Sağlıklı ve hızlı bir iletişimin ardından 14 Ağustosu 15'ine bağlayan gece Aylin Hanım ile Şişli'deki kendi yerinde bir görüşme gerçekleştirdik. Beşiktaşımızın 3-0'lık muazzam sezon açılışını Aylin ile taçlandırmak benim için pastanın üzerindeki çilek oldu.

Aylin, çok konuşkan, hoşsohbet ve donanımlı bir kadın. Onun yanında sıkılmak imkansız. İlgisi ve muhabbeti ile beni çok rahat hissettirdi. İşin +18 bölümü için ise fazla lakırdı etmeye gerek yok. Hanımefendi, lakabı ile müsemma. Kendisi, meşhur koridorunda Nazileri önüne katıp Berlin'e ilerleyen Kızıl Ordu gibi. Uraa Uraa!!!

Seninle tanıştığıma çok memnum oldum Aylin. Her şey için teşekkürler. Tekrardan görüşmek dileğiyle. Kendine çok iyi bak al topuklu beyaz kız ;)(Şimdiden çok geçmiş olsun. 👊)

Yazı, referanstan çok anonslu asker kasedi gibi olmuş olabilir kusura bakmayın.

Not: Siyanür muhabbeti için de başta Hanımefendi olmak üzere tüm forumdaşlara 3 adet şarkı hediye ediyorum. Kabul buyrunuz efenim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Ya ya ya yaaa! @wdy ... 🙈🙈🙈😍

Bir fenerbahçeli olarak, Beşiktaş'a , çarşı grubuna her zaman sempati duymuşumdur, galibiyeti birlikte taçlandırmak hoş. 😍 Sohbet muhabbet bu ortamın en önemli mezesi bence, iyi ve uyumlu bir muhabbet iyi ve uyumlu bir tensel teması tetikliyor bence, sohbetimi sevmene sevindim; senin sohbetin de çok sevildi. 😍

"" Uraaa! Uraaa! "" Söylemine bayıldım bu arada, kahkaha modundayım şu an 🤣🤣🥰🙈 , efenim şımarttınız. 😍
Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum sevgili @wdy, harika bir geceydi, çok iyi vakit geçirdim.
Siyanür seviyorum ama manevi bir tehdit unsuru bendeki sevgi. 🤣😑😄 Şarkıları aldım, kabul rttim ve keyifle dinleyeceğim, çok teşekkürler. 🙏

Sen de kendine çok iyi bak, dünyanın bize ihtiyacı var malum... 😍

Tekrar ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
@wdy , yahu şarkılar baya iyi. 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar