Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vol 2 Simay ile gecen muhtesem 3 saat

babayagaaa

Normal Üye
2 Eyl 2024
4
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba, Simay ile kisa sure once ilk kez cok da kolay bir sekilde gorusme sagladik. Kendisinin guzelligi, misafirperverligi ve tum olumlu detaylardan sonra bir kez daha randevu almak istedim cok kolay oldu ve hizli bir randevu ayarlayabildik Ayrica evinin konumu merkezi ve kolay ulasim saglanabiliyor. Muhtesem bir guzellikle karsilasiyorsunuz kapi acilir acilmaz, ayrica cok guzel agirlandigim bir 3 saat daha bolca muhabbet, ikramlar, gulusmeler sizi degerli hissettiren her anlamda bir kadin hatta daha fazlasi kiz arkadas deneyimini sonuna kadar hissediyorsunuz. Ozel anlarimiz bize kalsin cunku hepsi aklimda :) tekrar gorusecegimiz gunu iple cekiyorum iyi ki tanismisiz guzel kadin, seviliyorsun

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
772
2,604
Merhaba, Simay ile kisa sure once ilk kez cok da kolay bir sekilde gorusme sagladik. Kendisinin guzelligi, misafirperverligi ve tum olumlu detaylardan sonra bir kez daha randevu almak istedim cok kolay oldu ve hizli bir randevu ayarlayabildik Ayrica evinin konumu merkezi ve kolay ulasim saglanabiliyor. Muhtesem bir guzellikle karsilasiyorsunuz kapi acilir acilmaz, ayrica cok guzel agirlandigim bir 3 saat daha bolca muhabbet, ikramlar, gulusmeler sizi degerli hissettiren her anlamda bir kadin hatta daha fazlasi kiz arkadas deneyimini sonuna kadar hissediyorsunuz. Ozel anlarimiz bize kalsin cunku hepsi aklimda :) tekrar gorusecegimiz gunu iple cekiyorum iyi ki tanismisiz guzel kadin, seviliyorsun
Canım benimmm teşekkür ederim😘💕 seninlede tekrar görüşmek çok keyifliydi yakın zamanda tekrar bekleniyor dün öptüm kocaman balım benim🩷🩷🩷

• Beğen
Tepkiler: M10
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar