- 28 Ara 2020
- 32
- 88
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün forumun afeti Marina Hanım’a misafir oldum sıcağı sıcağına paylaşayım istedim. Ulaşım detayı ile başlarsak park yerinde sıkıntı yok ve giriş çıkış çok rahat bir yer. Gelelim diğer detaylara, benim için ilk iletişim önemlidir zaten hayatımda forumdan önce/forumdan sonra diye iki ayrı pembiş profili var. Marina ile ilk iletişim tam olması gerektiği gibi sıcak ve olması gerektiği kadar da resmi. Çünkü öyle hatun kişiler var ki ilk iletişimde bile ruhunu ona teslim edip “imhotep” diye tapmanı yalvarmanı bekliyor.. Güzel ülkemdeki yokluk bunun sebebi, o ayrı.. Marina’da o sıcaklığı yazışmalarda hissedebiliyorsunuz ztn orada sarıyor sizi. Eve girdikten sonra ise muhabbet, iletişim kurabilmek benim için ayrıca önemli. Tamam amacımız belli ama robocop değiliz önemli olan birşeyler paylaşabilmek, muhabbet iyi olsun gerekirse sevişmeyelim kafasındayım (muhabbet iyi ise sevişmeden çıkmam zor, ayrı cezbediyor). Zaman sıkıntımız olmasa Marina ile sabaha kadar oturup her konuda muhabbet edebilirdim. En önemlisi sizi zaman konusunda hiç sıkmıyor, akışa göre malum konuya kendiniz geliyorsunuz ve bu yönden insan kendini çok rahat hissediyor.
Evi temiz duş ve imkanı vs iyi, ikramlar ise fazlanın fazlası beklentinin çok üzerinde. Marina’nın kendisi ise ayrı bir afet, malum bölümde ise “the world is yours” bunu size hissettiriyor. Çok detaya girmeyeyim ama sevişmenin her kademesinde tatmin olmayacak kimseyi(çevremde) tanımıyorum. Çok ta uzatmayayım ben kendisine doyamadım, GFE duygusunu bana sonuna kadar yaşattı. Görüşme sonrası kendime tek soru sorarım bir daha görüşür müyüm, sonuna kadar görüşürüm hem de.. buradan kendisine herşey için teşekkürlerimi sunarım, çok keyif aldım umarım karşılıklıdır. Ekstra bir olumsuzluk olmaz ise memnun ayrılmayacak kimse olmayacağını da söylerek yine iddialı konuşayım.
Son olarak bu forumun tuğlasında harcında emeği olan herkese yine teşekkürü borç bilirim. Naçizane sevdiğim herkese de burayı anlatıyorum. Buranın kıymetini bilmeyenlere ise az çok içeriyi dışarıyı tecrübe eden bir kardeşiniz olarak yine diyorum ki hazinenin farkında değilsiniz.. sizin için üzgünüm..
Evi temiz duş ve imkanı vs iyi, ikramlar ise fazlanın fazlası beklentinin çok üzerinde. Marina’nın kendisi ise ayrı bir afet, malum bölümde ise “the world is yours” bunu size hissettiriyor. Çok detaya girmeyeyim ama sevişmenin her kademesinde tatmin olmayacak kimseyi(çevremde) tanımıyorum. Çok ta uzatmayayım ben kendisine doyamadım, GFE duygusunu bana sonuna kadar yaşattı. Görüşme sonrası kendime tek soru sorarım bir daha görüşür müyüm, sonuna kadar görüşürüm hem de.. buradan kendisine herşey için teşekkürlerimi sunarım, çok keyif aldım umarım karşılıklıdır. Ekstra bir olumsuzluk olmaz ise memnun ayrılmayacak kimse olmayacağını da söylerek yine iddialı konuşayım.
Son olarak bu forumun tuğlasında harcında emeği olan herkese yine teşekkürü borç bilirim. Naçizane sevdiğim herkese de burayı anlatıyorum. Buranın kıymetini bilmeyenlere ise az çok içeriyi dışarıyı tecrübe eden bir kardeşiniz olarak yine diyorum ki hazinenin farkında değilsiniz.. sizin için üzgünüm..