Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Victoria’s secret modellerine taş çıkaran buse

Saykarlen

Normal Üye
21 Kas 2021
1
19
27
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Buse harika samimiyet ve sıcakkanlılığıyla beni karşıladı ve yanından ayrılana kadar sanki kendimi hep kız arkadaşımlaymış gibi hissettirdi. Vücudununa gelirsek victoria’s secret mankelerinden eksiği yok hatta fazlası var. İncecik belli ve beline göre oldukça şekilli ve harika poposuyla aklımı başımdan aldı. Hatta şu an avuçlarım keşke poposunda olsa..en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz Busecim 😄

GÜNEŞ1975 Çevrimiçi

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,479
2,646
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse harika samimiyet ve sıcakkanlılığıyla beni karşıladı ve yanından ayrılana kadar sanki kendimi hep kız arkadaşımlaymış gibi hissettirdi. Vücudununa gelirsek victoria’s secret mankelerinden eksiği yok hatta fazlası var. İncecik belli ve beline göre oldukça şekilli ve harika poposuyla aklımı başımdan aldı. Hatta şu an avuçlarım keşke poposunda olsa..en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz Busecim 😄
Paylaşım için teşekkürler.. (y) .

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize saglik

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seninle gecirdigim vakit o kadar tatliydi ki ; Burda cok acik yazmak istemem ama o olcu aletini gordukce hala gulumsuyorum🥰 seninle her dk guzeldi. Tekrar gorusmek uzere❤️

User_75799

Paylaşım için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
"O ölçü aleti" derken, O ölçüdeki bir alet mi demek istediğiiniz, yoksa arkadaşımız elinde ölçü aleti (avometre) ile mi geldi, anlayamadık, çok gizemli bu kısım :)
Evimde bazen mimari degisiklik yapmayi seviyorum ☺️ Bu sebeple mezura yatak odamda ortada bi yerde kalmisti. Misafirim de gorunce sakayla karisik neyi olctugmu sordu 🙈😬 gulustuk epeyce. 😌

acanci

Normal Üye
13 Tem 2022
3
9
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler......

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar