Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Venüs ile Afrodit

ExpertMaster

Normal Üye
18 Haz 2020
8
68
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serelin tadı bir öncekli geceden damağımda kalmıştı. Kendisi tekrar müsait olacağını ve Seda'nın da katılabileceğini iletince aklımı tekrar çeldi.

Saat ve mesafe biraz ideal değildi ancak mesafeler sevişmek için engel değil diyerek, beykoz'dan beylikdüzüne maceraya başladım. cuma günü iş çıkışı sonrası bir saatte 1 saat 10dklık bir trafikten sonra aracımı rahat bir şekilde parkedip, seda'nın ulaşımı kolay evinin önüne geldim. Merdivenlerden artık öyle bir çıkmışım ki, kapı açılınca gördüğüm 2 tanrıça güzelliğinin nefesimi kesmesi ilk anda ağzımı da bağladı.

Seda'nın evi çok havadar ve temiz. Ayakkabılarımı girer girmez çıkarttıp, terliklerimi giydim. Serel'in pamuksu cildini okşarken (ona biraz da masaj yapıp), kimin neden hoşlandığı, kimin ne kadar güzel olduğunu lafladık ve ben duşa girdim.

Yatağa geçtiğimizde ilk anda biraz heyecan duo deneyimlerde her zaman oluyor. Tam nerden nasıl başlayacağım. Kime o anda ilgi göstermem gerekiyor diye düşünüyor insan. Ama kendimi bir anda Seda'nın fırından yeni çıkmış yumuşak açma kıvamındaki poposunu yalarken buldum. Seda'nın vücudu fit durduğundan, etinin daha sert olmasını bekliyordum. Ama süper bir süpriz oldu. Mükemmel bir üçgen önseksini soft bir duo blowjob ile bitirdikten sonra, Seda üstümde, Serel dudaklarımdaydı. Herhalde vaktim olsa Serel'in dudaklarını sabahtan akşama kemirmeye hayır demem. İnanılmaz başarılı bir 3lü deneyim oldu. Serel'i kollarımda hissetmenin ayrı bir mutluluğu var. Anlatamam. Yaşanır sadece.

Puanlamalar:
Dudaklar: 10/10 (Nefes almaktan daha çok ihtiyaç duyacaksınız o dudaklara)
BJ: 11/10 (Bir önceki gün 1 puan kırabilirim demiştim, bu sefer 1 puan ekstra veriyorum)
GFE: 10/10 (Kendimi bir ara Serel'in gözlerinde kaybettim)

Sonuç:
Serel bağımlılık yaratıyor...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
başlık :))) hoş olmuş
güzel paylaşım için teşekkürler

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Detaylı anlatımın için teşekkür ederim 🙏 iyi ki tanışmışız daha bol bol görüşeceğiz 😋😎😎 masajını özledim şimdiden ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar