Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Venüs (Afrodit) ile kısa bir mola ♀️

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Venüs (Afrodit) Roma mitolojisinde güzellik tanrıçasıdır.

Güzellik çoğu insana göre farklı tanımlamalara maruz kalır lakin benim gibi hayata ve evrenin düzenine farklı bakanlar için sade bir güzellik, iletişimin olmadığı belli bir süre sonra insanı bayar.

Sevigili @MELTEM zekası, inceliği, zerafeti, nazikliği, kültür seviyesi ve entelektüel yapısı ile tam Sapyoseksüel 👏👏👏

En son kendisiyle 5 ay önce görüştüğüm için tabii ki konuşulacak çok konu vardı ve aramızda güzel bir sohbet yaşandı.

Mesleki alışkanlık sebebiyle dilbilgisine biraz takıntılı olmamdan dolayı kendisinde beğendiğim en güzel özelliklerin sadece bir tanesi Türkçeyi son derece düzgün kullanmasıdır.

Sohbet esnasında kurduğu cümlelerdeki nüktedanlık beni kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Fiziki özelliklerinden bahsetmem biraz abest olur ki başlığa bakmak yeterli diye düşünüyorum.

Kendisi ile aramızda gerçekten tutkulu ve şehvetli bir birliktelik yaşandı,

Sevgili @MELTEM 'e yaşadığımız özel anlar için bir kez daha teşekkür ederim.

Yeniden buluşmak dileğiyle...

Sevişen yerlerimize nazar değmesin. 🧿🧿🧿

26 Kas 2020
107
272
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Melteeeeeeeeeeemmmmmmmm (diyorum sadece) Ama detaylıca ve aslında kısaca yorum yapmam gerekirse Meltem herkese hitap edecek kadın değil. Ya da onunla uyumu yakalamanız için belli bir seviyenin üzerinde olmanız lazım. Üzgünüm acımasız gerçekler. Ama yine aslında detaylıca ve kısaca yorum yapmam gerekirse. Kadın gibi kadın...

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Melteeeeeeeeeeemmmmmmmm (diyorum sadece) Ama detaylıca ve aslında kısaca yorum yapmam gerekirse Meltem herkese hitap edecek kadın değil. Ya da onunla uyumu yakalamanız için belli bir seviyenin üzerinde olmanız lazım. Üzgünüm acımasız gerçekler. Ama yine aslında detaylıca ve kısaca yorum yapmam gerekirse. Kadın gibi kadın...

Sayın @azraelstear16 yorumunuza katılıyorum, kendisi gerçekten Sapyoseksüel kadın, ahu bakışları, kurduğu cümleler ile duruşu benı bambaşka bir moda sokuyor ki eminim sizde aynı düşünceye vakıfsınız.

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
186
531
39
Cinsiyetiniz nedir?

Güzellik çoğu insana göre farklı tanımlamalara maruz kalır lakin benim gibi hayata ve evrenin düzenine farklı bakanlar için sade bir güzellik, iletişimin olmadığı belli bir süre sonra insanı bayar.

Sevigili @MELTEM zekası, inceliği, zerafeti, nazikliği, kültür seviyesi ve entelektüel yapısı ile tam Sapyoseksüel 👏👏👏

En son kendisiyle 5 ay önce görüştüğüm için tabii ki konuşulacak çok konu vardı ve aramızda güzel bir sohbet yaşandı.

Mesleki alışkanlık sebebiyle dilbilgisine biraz takıntılı olmamdan dolayı kendisinde beğendiğim en güzel özelliklerin sadece bir tanesi Türkçeyi son derece düzgün kullanmasıdır.

Sohbet esnasında kurduğu cümlelerdeki nüktedanlık beni kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Fiziki özelliklerinden bahsetmem biraz abest olur ki başlığa bakmak yeterli diye düşünüyorum.

Sevişmenize sağlık abi. :) Meltem Hanım'ın güzelliğini zaten fotoğraflardan görmek mümkün ama anlatılanlara göre kişiliği sanırım güzelliğinin dahi önünde. :) İkinize de tebrikler.

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık abi. :) Meltem Hanım'ın güzelliğini zaten fotoğraflardan görmek mümkün ama anlatılanlara göre kişiliği sanırım güzelliğinin dahi önünde. :) İkinize de tebrikler.

Sevgili arkadaşım @Serbian, sayın @azraelstear16 'ında yukarıda bahsettiği gibi @MELTEM Hanımın farklı bir ambiyansı değişik bir tarzı var.

Kâh ülke gündemine dair kâh tarih hakkında sürükleyici bir konuşma ki o konuşma esnasında ahu bakışından etkilenmemek elde değil.

En güzeli de seni dinlediğini senin düşüncelerine karşı hı hı veya aynen öyle gibi klişe kelimeler yerine seni biraz daha düşünceye sevk edecek cümleler ile sana cevap vermesidir.

Aklında "ya bu kadın gerçekten harika neden daha önce tanımadım" diyeceğin bir tarza sahiptir.

Bu kadar anlattığım özellikleri olan bir kadının cinsellik konusunda neler yapabileceğini yazmamın bence bir manası yok diye düşünüyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028

Paylaşımın güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canim 🙏😊 Benim için de keyifli ve güzel bi buluşma oldu tekrardan Görüşmek dileğiyle 😘

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028
Çok teşekkür ederim canım 😘

Samytr Çevrimdışı
22 Eyl 2020
123
167
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Sevişen yerlerimize nazar değmesin. 🧿🧿🧿ilir

Bu kadar güzel anlatmak ve güzel cümleler kurmak zorunda mısınız arkadaş?
Olan var olmayan var, tansiyonumuz, kalbimiz de olabilir!
Lütfen bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak referans yazalım...
Yazıktır, günahtır...
Şimdi biz gelecek aya kadar nasıl bekleyeceğiz?

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar güzel anlatmak ve güzel cümleler kurmak zorunda mısınız arkadaş?
Olan var olmayan var, tansiyonumuz, kalbimiz de olabilir!
Lütfen bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak referans yazalım...
Yazıktır, günahtır...
Şimdi biz gelecek aya kadar nasıl bekleyeceğiz?

Üstadım bazıları göze, bazılar kalbe hitap eder, lakin ikisi bir arada olunca mana daha farklı oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar