- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet ben burdayım diyorsunuz.
Doğal güzellik cansu hanım
Onlar önce döndüMemmeler dönmüş, orası kesin
Tşk lerEvet ben burdayım diyorsunuz.
Yani bumu olsun yoksa diğerimiBu kombinasyonunuz beni bitiriyor,Cansu Hn.♥♥♥♥
Tşk lerYine bomba gibi döndünüz Cansu hanım
Tşk ler. SevgilerFotolarınız aldı benden beni,bana seni gerek seni
Ben yanarım dün ü günü,bana seni gerek seni
Saygılarımla...
Tşk lerDoğal güzellik cansu hanım
Tşk ler. HosbuldumHosgeldin guzel kadin
Tşk ler. Hosbuldum. Ben zaten hep yeni foto atıyorum, o an çekip paylaşıyorum. Sadece bazen kıyafet aynı oluyorHoşgeldin güzellik yeni fotolar görmek istiyoruz...
Hımm beyaz bustiyer galiba memelerin güzelliğini çıkartıyor. OrtayaTşk ler. Hosbuldum. Ben zaten hep yeni foto atıyorum, o an çekip paylaşıyorum. Sadece bazen kıyafet aynı oluyor
SanırımHımm beyaz bustiyer galiba memelerin güzelliğini çıkartıyor. Ortaya
İnsanin kafasını sokası geliyor.Sanırım
22:30 uyarO zaman ne yapsak akşam kaçamağı mı yapsak ?
HosbuldumHoşgeldin cansum
Ne mutlu banaBuraları da yakıyorsunuz Cansu Hanım.
Bu olsunnnnnYani bumu olsun yoksa diğerimi
Hoş dönüşler ola,Cansu Sultan
OkOrganizasyona başlıyorum
Bende o işBu olsunnnnn
Tşk lerTanıdığım mütevazi misafirperver bir hanımefendisiniz
KısmetAhh şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım.......
Tşk ler efendimHoş dönüşler ola,Cansu Sultan
Rica ederim gerçe ne ise o’dur özlendinizTşk ler
Tşk ler. Nick den çıkaramadımRica ederim gerçe ne ise o’dur özlendiniz
Anahtarımı unutmuştum sizde bana Kargo ile göndermiştinizTşk ler. Nick den çıkaramadım
Evet hatırladım. Tşk lerAnahtarımı unutmuştum sizde bana Kargo ile göndermiştiniz
Ben seni unutmadım unutulacak gibi de değilsin güzel kalpli insanEvet hatırladım. Tşk ler
Ben seni unutmadım unutulacak gibi de değilsin güzel kalpli insan
Güzel dost döndünmü inşallah iyi eglenmişsin kendine çok iyi bak güzel yürekli insan
Tşk ler. InşallahHarikasınız cansu hanım, görüşmek umuduyla
Olabilir neden olmasınher dönüş beni çağırıyor sanki
Tşk ler. Evet döndüm şimdilik buralardayim inanılmaz güzel eğlendimGüzel dost döndünmü inşallah iyi eglenmişsin kendine çok iyi bak güzel yürekli insan
Bu gün muhakkak arayacağım ilk fırsatta görüşmek istiyorum
Tşk ler. Özlemle bekleyenler için de tsk lerHoş geldiniz. Özlemle bekleyenlerin de gözleri aydın olsun diyelim artık
Inşallah. Müsait bir zaman da görüşmek üzereBu gün muhakkak arayacağım ilk fırsatta görüşmek istiyorum
Müsait bir zamanda neden olmasınçok seksi fotolar. göğüslerinizi yakından görmek isterim.
Hayır kullanmıyorumCansu hanım kuşlu siteyi kullanıyor musunuz ?
Tunaydin tanışmak kısmet olmayan komsumgünaydın komşu
HosbuldumHoşgeldin
Olsun yakında ben gelirim ankarayaSiz geldiniz ben döndüm
komşum bugün diğer komşumuz Eda ileydim. sana da geleceğim. muhtar gibi kapı kapı geziyorumTunaydin tanışmak kısmet olmayan komsum
Bir gün denk geleceğiz muhakkak lakin çok korkuyorum ya kapı komsum çıkarsan diyekomşum bugün diğer komşumuz Eda ileydim. sana da geleceğim. muhtar gibi kapı kapı geziyorum
Tşk ler"bomba gibi dönmek" filli yerine direkt resim kullanmış Cansu
Vallahi olur mu olurBir gün denk geleceğiz muhakkak lakin çok korkuyorum ya kapı komsum çıkarsan diye
Önceden adres alabiliyormuyumVallahi olur mu olur
Dmden atıyorum sbshsjjsjdÖnceden adres alabiliyormuyum
BekliyorumDmden atıyorum sbshsjjsjd
Tşk ler. Inşallah görüşmek üzereyakin zamanda görüşmek dileğiyle dönüşünüzü kutlamak lazım
Tşk ler. HosbuldumHosgeldiniz sefa getirdiniz, guzelliginiz ve zerafetinizle gonullerin sultani kalbinin guzelligi tum bedenini sarmalamis sexi ve tutkulu kadin hosgeldiniz,
Tşk ler. Sevgiler...Sizi tanimamis olsamda eger tanimis olsaydim, sizin gibi bir kadini ozlemek kelimesi sadece kelime olarak kalirdi, bu dunyada sizin gibi bir kadinin olmasi gercekten boyle bir dunyada insanin varligini en temel kilan zarureti sergilemekde. Sevgiyle kalin cansu hanim.
En kısa zamanda inşallahRica ederim, inanin her kelimesini kalben ve icten ifade etmek istedim, sizin gibi insanlar bu dunyada cok nadir, nadide bir cicek gibi bu arada soylemeden olmaz resimleriniz inanilmaz sexi cansu hanim insani bambaska dunyalara goturmekde, anliyorum ki cok guzel bir kalbiniz var. En cok bu guzel kalbi tanimak isterdim. Saygilar.
Hoş buldum canimHosgeldin canimmm
InşallahHoşgeldiniz Cansu hanım. İnşallah biz de hoş geliriz en kısa zamanda
Inşallah en kısa zamanda görüşmek üzereHoşgeldiniz Cansu hanim sizinle görüşmek isteri en kısa zamanda
aman yarabbim aynı kombin burdada varmış tutamıyorum kendimi
aman yarabbim aynı kombin burdada varmış tutamıyorum kendimi
çok samimiyim müthişsin enfessin harikasın daha ne diyim nefesimi kestin
Tşk ler canım benimçok samimiyim müthişsin enfessin harikasın daha ne diyim nefesimi kestin
Can sın sen bende tşk ederim güzelliğinin yanında o sevecen güzel yüreğin içindeTşk ler canım benim
Tşk lerCan sın sen bende tşk ederim güzelliğinin yanında o sevecen güzel yüreğin içinde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!