Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ve S.Bahar

azzka1 Çevrimdışı
27 Haz 2021
105
132
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihayet kavuştuk diyelim. Uzun zamandır forumdan karşılıklı beğenmeler, flörtleşmeler falan, sonra whatsapp tan yazıştık. 2.seferde randevuyu aldık Hanımefendi den. İletişim önemli..

Konum kolay. Evi gayet temiz. Kendi tertemiz. Pürüzsüz, bronz ten. Öpüşmesini seven ve çok iyi yapan. Sexi bir karşılama. Sıcakkanlı mı ateşli mi ne derseniz o.

Sanki kaç yıllık arkadaş gibi ama fu..k body cinsinden haa. Kral sohbeti var, sunturlu dirty talk tabiri yerinde ise. Tam bir Milf. Öpmeye, karşılıklı oral yapmaya doyamadık birbirimize. Ve öyle de bittik.

Güzel kadın. Gene görüşeceğiz umarım. Daha geniş bir zaman aralığında. Bunu fragman sayıyorum.

Sevgiler.

Son düzenleme:
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,437
2,003
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,647
7,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
975
702
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihayet kavuştuk diyelim. Uzun zamandır forumdan karşılıklı beğenmeler, flörtleşmeler falan, sonra whatsapp tan yazıştık. 2.seferde randevuyu aldık Hanımefendi den. İletişim önemli..

Konum kolay. Evi gayet temiz. Kendi tertemiz. Pürüzsüz, bronz ten. Öpüşmesini seven ve çok iyi yapan. Sexi bir karşılama. Sıcakkanlı mı ateşli mi ne derseniz o.

Sanki kaç yıllık arkadaş gibi ama fu..k body cinsinden haa. Kral sohbeti var, sunturlu dirty talk tabiri yerinde ise. Tam bir Milf. Öpmeye, karşılıklı oral yapmaya doyamadık birbirimize. Ve öyle de bittik.

Güzel kadın. Gene görüşeceğiz umarım. Daha geniş bir zaman aralığında. Bunu fragman sayıyorum.

Sevgiler.
Paylasim icin teşekkürler

324ewdsfdsf

Sevgiler.
Evet hele şukur diyelim iyiki de tanışmışız ama seni tanıdıgıma çok mutlu oldum🥰🥰ani program yüzünden az hasret giderdik ama bir dahakıne ıns daha fazla zaman geciririz 🥰🥰çok keyifli bir görüşme idi iyiki varsın🥰🥰🥰tekrar görüşmek ve sevişmek üzere🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar