Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Valla Bu Sefer Kesin ve Tam Döndüm. 😀

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali!

Uzuuun bir zamandır arada derede tek tük görüşmeler yaptım ama genel itibarıyla yoktum malumunuz, kısa bir süredir aktifim ve görüşme yapıyorum ama bu sefer dönmeden dönüyorum deyip yine kayıplarda modu yaşatmak istemedim. 😀😀😀

Özellikle daha evvelden tanıştığımız ve çokça yazan ama yanıt alamayan forumdaşlarım kusura bakmasınlar, tanışmıyor olmamamıza rağmen sitem edenlere de iki kelam edeyim :

Netice itibarıyla biz pembişler burada ücret karşılığı görüşme yapmak için varız, hayat akışımızda aksaklıklar olmasa niye durduk yere görüşme yapmama, cevap vermeme olsun, el mantık yahu! 🙄🙄🙄🙄

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

Sevgiler.

23 Haz 2020
279
344
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O zaman görüşebilmek dileğiyle tekrar aramıza hoşgeldin diyorum

wozniaks Çevrimdışı
14 Tem 2022
44
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
hoş geldiniz. hemen yazdım randevumu almak için :)

infernal Çevrimdışı
19 May 2017
61
77
Cinsiyetiniz nedir?
Yaw nerelerdesin sen :) bende bir kaç kez yazdım dedim Aylin'i kesin görmem lazım sonra düşündüm bana küstü herhalde yazmayınca, güzel haber kısa zamanda yanındayım haberin olsun 😘

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
741
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özledik panterimizi tekrar hosgeldin😁

Muhendiss Çevrimiçi
10 Ağu 2022
130
138
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrar hoşgeldiniz.
Hemen peşine de bi resim

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
143
252
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali!

Uzuuun bir zamandır arada derede tek tük görüşmeler yaptım ama genel itibarıyla yoktum malumunuz, kısa bir süredir aktifim ve görüşme yapıyorum ama bu sefer dönmeden dönüyorum deyip yine kayıplarda modu yaşatmak istemedim. 😀😀😀

Özellikle daha evvelden tanıştığımız ve çokça yazan ama yanıt alamayan forumdaşlarım kusura bakmasınlar, tanışmıyor olmamamıza rağmen sitem edenlere de iki kelam edeyim :

Netice itibarıyla biz pembişler burada ücret karşılığı görüşme yapmak için varız, hayat akışımızda aksaklıklar olmasa niye durduk yere görüşme yapmama, cevap vermeme olsun, el mantık yahu! 🙄🙄🙄🙄

Sevgiler.
Hoş geldin tekrar tekrar güzellik Hayat sevişince güzel evet.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali!

Sevgiler.
Hoşgeldin iyiki geldin çok özledim ama

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
204
584
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz alışığız gidip gelmelerine, sağlığın yerinde olsun yeter 🙏🙏

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş geldin tekrar sevgili Aylin😊
"Hayat sevişince guzel" demişsin ya,sevişmeden de güzel olsun sana..😘

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
283
226
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali!

Sevgiler.
Hoşgeldiniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar