- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ler. Bakan gözleriniz dert görmesinkusursuz doğal güzellik cansu kaya hanım
güzel sağlıklı mus mutlu huzurlu bol kazançlı günler dilerim cansu hanım cımTşk ler. Bakan gözleriniz dert görmesin
Çok tsk ederimgüzel sağlıklı mus mutlu huzurlu bol kazançlı günler dilerim cansu hanım cım
Sanırım evet karantina bana yaradı okadar belli oluyormu ya benmi kendimde çok anlayamıyorum acabaSen kaç kilo verdin @Cansu kaya karantina sana yaramış valla
Gerçekten çok farketmiş sen her gün gördüğün için anlamıyorsundurSanırım evet karantina bana yaradı okadar belli oluyormu ya benmi kendimde çok anlayamıyorum acaba
Olabilir bide yakından incelemek lazım tabiGerçekten çok farketmiş sen her gün gördüğün için anlamıyorsundur
Tşk ler ne güzel sözlerBeni benden, bedenimden aldı, gözümden içeri bir güzellik kaçtı. Çok etkileyici ve heyecanlandıran fotoğraflar için teşekkürler...
Tşk lerHarika görünüyorsunuz cansu hanım
Yok artıkBitirdin bizi bitirdin
Güzel olan söz değil söyletenTşk ler ne güzel sözler
Davete hicabet etmek gerekir ozamanHepsi birbirinden davetkar olmuş yine
Tşk lerEfsane
Tşk lerGüzel olan söz değil söyleten
Tşk lerÇok güzelsiniz
Tşk ler. Güzel şeyler duymak guzel oluyor inşallah şımarmamDaha önceki fotolarınızda olduğunuz gibi çok çekici ve seksisiniz Cansu hanım. Uzun bir zamandan sonra görmek iyi geldi
Nazar değmesin diyelim
Sağol bitanem tsk ederimÇok güzel fotolar arkadaşım cnm benim
Tşk ederim guzel insanÇok güzel duruyor çok yakışmış
Güzel olan sen ve yüreğin bizinkinin lafı bile edilmez senin yanındaTşk ederim guzel insan
Olsun canım biraz şımarmaktan birşey olmazTşk ler. Güzel şeyler duymak guzel oluyor inşallah şımarmam
Tşk lerGüzel olan sen ve yüreğin bizinkinin lafı bile edilmez senin yanında
Tşk lerGeldi hemde çok güzel geldi.
Olsun canım biraz şımarmaktan birşey olmaz
Yok canım okadar da değilYaktın buraları cansum
leopar her zaman kadınların en vahşi yönünü dışarı çıkarır, ancak sizde seksiliğiniz ortaya çıkmış. serinleyen temmuz akşamını birden ateşlendirdiniz
Tşk ler. Inşallah bende sizi misafir etmek isterimHarikasınız cansu hanım yakın zamanda görüşmek dileğiyle!
Tşk ler. Bunları duymak hoşuma gittileopar her zaman kadınların en vahşi yönünü dışarı çıkarır, ancak sizde seksiliğiniz ortaya çıkmış. serinleyen temmuz akşamını birden ateşlendirdiniz
Tşk lerMuhteşem fotoğraflar, tebrikler Cansu hanım.
Tşk lerBu güzel fotoğraflar için teşekkürler Cansu Hanım, çok güzelsiniz
Arada özlemek iyidirÖzletme bu kadar kendini.
Tşk ler efendimCansu hanım güzelliğiniz başımı döndürdü.
Tabiki neden olmasın. Bende sizi misafir etmek isterimiçimdeki sevişme isteğini uyandıran bu yeni fotolar buluşma tarihimizi öne alacak galiba
Tşk lerHer zaman ki gibi çok yakışmış
Arada değişmek heyecan yaratırMüthiş karelerDeğişim işte bu..
Tşk lermuhteşem bir fiziğe sahipsiniz cansu hanım
Tşk ederim. Sizlerin verdiği enerjiden olsa gerekKışkırtıcı fotoğraflar,süt gibi bir ten. Işıldıyorsun Cansu
Inşallah. Ne zaman isterseniz misafir etmek isterimDavetkâr fotoğraflar tanışmak dileğiyle
Ne mutlu ozaman bana. Ben tsk ederimÇok seksi fotoğraflar Cansu hanım. Gecemi güzelleştirdi teşekkür ederim.
Estağfurullah. Tanrı kadını yarattı tabiki. Tşk lerVe ve ve.... Tanrı Cansuyu yaratti
Tşk lerLeoparla gelen güzellik
En yakın zamanda o zamanInşallah. Ne zaman isterseniz misafir etmek isterim
En yakın zamanda o zaman
KısmetTadımlık değil, doyumluk istiyoruz.
Rica ederim ara sıra kaçamak yapıyoruz işde böyleFotoğraflarınız ile renk kattınız; teşekkürler.
Tşk lerNe güzelsin
Sağlık olsun diyerek inşallah en yakın zamanda görüşmek üzere ozamanİstanbula bi gelebilsem her kareyi ayrı ayrı yaşamak istiyorum bu korona bitirdi bizi
Çok güzelsiniz cansu hanım.. sizle tanışmak isterim
Leoparın modası geçmez kolay kolay tsk lerBu sene leopar moda galiba size de çok yakışmış,
Tşk ler. Tabiki ne zaman isterseniz misafir etmek isterimÇok güzelsiniz cansu hanım.. sizle tanışmak isterim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!