Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzun zaman sonra Buse ile tarifsiz bir görüşme

deepdarkkness

Normal Üye
30 Haz 2013
47
73
Herkese merhabalar. Daha sonra vakit bulamayıp referansı yazmazsam bu güzel hanıma haksızlık olur diye sıcağı sıcağına yazmak istedim. Buse'nin kokusu hala üzerimde o kadar sıcak bir referans 😂
Uzun süredir Türkiye'de olmadığım için görüşme yapmıyordum. Çok kısa bir zaman yaratabilince Buse'ye ulaştım.
Öncelikle Buse'nin ilk iletişimi gayet sıcakkanlı, hızlı. Mesajıma hızlıca cevap verdi ve görüşmemizi ayarladık. Zamansızlıktan dolayı maalesef sadece 1 saatlik bir görüşme ayarlayabildik ancak müsait olan dostlara tavsiyem en az 2 saatlik bir görüşme ayarlamaları. Ev gayet merkezi, park problemi yok.
Kapı açıldığında karşınızda göreceğiniz afete hazır olun, yoksa ufak bir tutukluk yaşayabilirsiniz. Daha kapıdan adımımı atmadan cıvıl cıvıl enerjisi ve samimiyeti görüşmenin nasıl geçeceği konusunda fikir veriyor. Ufak bir sohbet ve tanışma faslından sonra hızlı bir duş ve özel anların başlangıcı. Görüştüğüm hanım arkadaşların fiziksel özelliklerinden ve detaylardan bahsetmeyi kabalık olarak gördüğümden sadece genel bir bilgi vereyim. Buse'nin vücudunun her bir cm ini keşfetmenin lazım. Muazzam bir güzellik.
Umarım en kısa sürede tekrar görüşebiliriz

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar. Daha sonra vakit bulamayıp referansı yazmazsam bu güzel hanıma haksızlık olur diye sıcağı sıcağına yazmak istedim. Buse'nin kokusu hala üzerimde o kadar sıcak bir referans 😂
Uzun süredir Türkiye'de olmadığım için görüşme yapmıyordum. Çok kısa bir zaman yaratabilince Buse'ye ulaştım.
Öncelikle Buse'nin ilk iletişimi gayet sıcakkanlı, hızlı. Mesajıma hızlıca cevap verdi ve görüşmemizi ayarladık. Zamansızlıktan dolayı maalesef sadece 1 saatlik bir görüşme ayarlayabildik ancak müsait olan dostlara tavsiyem en az 2 saatlik bir görüşme ayarlamaları. Ev gayet merkezi, park problemi yok.
Kapı açıldığında karşınızda göreceğiniz afete hazır olun, yoksa ufak bir tutukluk yaşayabilirsiniz. Daha kapıdan adımımı atmadan cıvıl cıvıl enerjisi ve samimiyeti görüşmenin nasıl geçeceği konusunda fikir veriyor. Ufak bir sohbet ve tanışma faslından sonra hızlı bir duş ve özel anların başlangıcı. Görüştüğüm hanım arkadaşların fiziksel özelliklerinden ve detaylardan bahsetmeyi kabalık olarak gördüğümden sadece genel bir bilgi vereyim. Buse'nin vücudunun her bir cm ini keşfetmenin lazım. Muazzam bir güzellik.
Aklimda kaldin !
Iletisimde olacagiz
Simdiden ozledim❤️

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok dikkat çeken bir hanımefendi 😘
Umarım bir gün tanışırız 😉

Tanerslife

Normal Üye
5 May 2021
37
28
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle mükemmel bir referans hayali bile güzel

4 Eki 2015
58
53
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık. Bizede kısmet artık. Buse hanım forumdaki fotoğraf paylaşımları ile ilgi çekiyor. Çok güzel fiziği olduğunu hissetiriyor. Umarım bir gün bizde tanışabiliriz.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık
darisida bana inşaallah❤❤

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar