Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzun süredir takip ediyordum, Tanıştım ve Çok mutluyum

Istanbulinsani

Normal Üye
27 Ağu 2021
14
93
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar bugün Rüya Hanım ile görüştüm. Uzun süredir takip ettiğim biriydi kendisi bugüne kısmetmiş. Gittiğimde kapıyı açtıktan sonraki güzelliği, içtenliği beni mest etti. İçeri girdiğim andan itibaren sadece onu düşünüyordum. Konuşurken aklımda ne işyerindeki stresim, ne yaşadığım sorunlar hiçbirşey kalmadı.

Rüya hanımın o güzelliği, içtenliği, samimiyeti yatak odasına geçince de devam etti. Hissettiğim yakınlığı anlatamam. Senelerdir tanışıyormuşçasına bir yakınlık. Ya arkadaş bir insan her saniyeyi mi hisseder. Bakın bunu ciddi söylüyorum her saniyeyi hissettim. Daha doğrusu onu tanıdıktan sonra her saniyeyi hissetmek istedim. Zaten onu hissetiriyor size. Varlığını o sıcaklığını hissediyorsunuz.

Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve beni kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim RÜYA

Istanbulinsani

Normal Üye
27 Ağu 2021
14
93
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar yazmayı unuttum ama metrobüs ile gittim. Açıkçası ulaşımda sıkıntı hiç çekmedim. Gayet evime gider gibiydim ve öpüşmeyi sevenlerin kesinlikle Rüya Hanım ile yaşayacaklarını ayrı bir kategoride tutacağına eminim. Bunun için samimiyetle size garanti veriyorum.

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

jeptalto Çevrimdışı

jeptalto

Normal Üye
18 May 2015
16
23
anlatım ve paylaşımınız için teşekkürler. sevişmenize sağlık🤘🏻

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar bugün Rüya Hanım ile görüştüm. Uzun süredir takip ettiğim biriydi kendisi bugüne kısmetmiş. Gittiğimde kapıyı açtıktan sonraki güzelliği, içtenliği beni mest etti. İçeri girdiğim andan itibaren sadece onu düşünüyordum. Konuşurken aklımda ne işyerindeki stresim, ne yaşadığım sorunlar hiçbirşey kalmadı.

Rüya hanımın o güzelliği, içtenliği, samimiyeti yatak odasına geçince de devam etti. Hissettiğim yakınlığı anlatamam. Senelerdir tanışıyormuşçasına bir yakınlık. Ya arkadaş bir insan her saniyeyi mi hisseder. Bakın bunu ciddi söylüyorum her saniyeyi hissettim. Daha doğrusu onu tanıdıktan sonra her saniyeyi hissetmek istedim. Zaten onu hissetiriyor size. Varlığını o sıcaklığını hissediyorsunuz.

Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve beni kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim RÜYA
paylaşım icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Yaaa çok teşekkür ederim sende o kadar çok samimiydinki güler yüzlü senle beraber güvercinde ısındı senin sayende kuzum benim geldiğin için bende sana teşekkür ederim ayaklarına sağlık benim için herşey çok güzel di her zaman beklerim ❤❤❤

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,438
1,184
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar