- 7 Eki 2018
- 52
- 93
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba değerli forumdaslar bazı özel nedenlerden dolayı uzun suredir görüşme yapmamistim taki bugün yıldız hanımla görüşüne dek kendisini nasıl anlatmaliyim bilemiyorum ama bu referans yazilarini dikkate alan diğer arkadaşlar icin birseyler yazmaya çalışayım forumun mudavim beylerinin hani gorusulecekler listesinde ilk3 diye tabir ediliyor ya bence yıldız hanım bu listeleri çoktan aşmış hani imkaniniz olsada her an her dakkika gorusebilseniz hani üst komsunuz olsa çat kapı gidip saatlerce sohbet edin oylesine özel özenli naif kibar ve tam bir hanimefendi özel anları merak eden arkadaşlar icin kısacası şunu soylesem yeterli sanırım bir erkek partnerinden ne bekliyor ise karşılığını bulacağı bir görüşme olur garanti ederim yeterki yıldız hanimin size gösterdiği özeni sizde ona gosterin ve sonrasinda a'ni yaşayın "mutlu"olun:) mutlu edin mutlu ayrılın işin özü gercekten böyle bir deneyim yasamak isterseniz kapısını calmadan gecmeyin derim benki kendisi icin avrupa yakasindan Anadolu yakasina kadar gittim yine giderim yine gidicem hep gidicem kimbilir belki bir gün de o misafir olur avrupa yakasında bana bende onun kadar özenli bir ev sahibi olmaya gayret ederim herkese keyifli forumlar.