Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzun bir aradan sonra bol @yıldız lı bir dönüş

Demirr Çevrimdışı
7 Eki 2018
52
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba değerli forumdaslar bazı özel nedenlerden dolayı uzun suredir görüşme yapmamistim taki bugün yıldız hanımla görüşüne dek kendisini nasıl anlatmaliyim bilemiyorum ama bu referans yazilarini dikkate alan diğer arkadaşlar icin birseyler yazmaya çalışayım forumun mudavim beylerinin hani gorusulecekler listesinde ilk3 diye tabir ediliyor ya bence yıldız hanım bu listeleri çoktan aşmış hani imkaniniz olsada her an her dakkika gorusebilseniz hani üst komsunuz olsa çat kapı gidip saatlerce sohbet edin oylesine özel özenli naif kibar ve tam bir hanimefendi özel anları merak eden arkadaşlar icin kısacası şunu soylesem yeterli sanırım bir erkek partnerinden ne bekliyor ise karşılığını bulacağı bir görüşme olur garanti ederim yeterki yıldız hanimin size gösterdiği özeni sizde ona gosterin ve sonrasinda a'ni yaşayın "mutlu"olun::)) mutlu edin mutlu ayrılın işin özü gercekten böyle bir deneyim yasamak isterseniz kapısını calmadan gecmeyin derim benki kendisi icin avrupa yakasindan Anadolu yakasina kadar gittim yine giderim yine gidicem hep gidicem kimbilir belki bir gün de o misafir olur avrupa yakasında bana bende onun kadar özenli bir ev sahibi olmaya gayret ederim herkese keyifli forumlar.

Demirr Çevrimdışı
7 Eki 2018
52
93
Cinsiyetiniz nedir?
Ben teşekkür ederim efendim keyifli forumlar

Demirr Çevrimdışı
7 Eki 2018
52
93
Cinsiyetiniz nedir?
QUOTE="Andrea, post: 1416796, member: 62687"]
“mutlu edin mutlu ayrılın işin özü”, olay bundan ibarettir. Teşekkürler paylaşım için.
[/QUOTE] Ben teşekkür ederim üstad

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız mutluluktur❤️

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forumdaslar bazı özel nedenlerden dolayı uzun suredir görüşme yapmamistim taki bugün yıldız hanımla görüşüne dek kendisini nasıl anlatmaliyim bilemiyorum ama bu referans yazilarini dikkate alan diğer arkadaşlar icin birseyler yazmaya çalışayım forumun mudavim beylerinin hani gorusulecekler listesinde ilk3 diye tabir ediliyor ya bence yıldız hanım bu listeleri çoktan aşmış hani imkaniniz olsada her an her dakkika gorusebilseniz hani üst komsunuz olsa çat kapı gidip saatlerce sohbet edin oylesine özel özenli naif kibar ve tam bir hanimefendi özel anları merak eden arkadaşlar icin kısacası şunu soylesem yeterli sanırım bir erkek partnerinden ne bekliyor ise karşılığını bulacağı bir görüşme olur garanti ederim yeterki yıldız hanimin size gösterdiği özeni sizde ona gosterin ve sonrasinda a'ni yaşayın "mutlu"olun::)) mutlu edin mutlu ayrılın işin özü gercekten böyle bir deneyim yasamak isterseniz kapısını calmadan gecmeyin derim benki kendisi icin avrupa yakasindan Anadolu yakasina kadar gittim yine giderim yine gidicem hep gidicem kimbilir belki bir gün de o misafir olur avrupa yakasında bana bende onun kadar özenli bir ev sahibi olmaya gayret ederim herkese keyifli forumlar.
Paylasm icn tesekkurler

Üye silindi 68030

Merhaba❣️ Nasıl güzel kalpli bi insansın öyle.. bayıldım sana..❤️ Whatsap yazışmasından karşıma elbetteki beni şaşırtmayan gerçek bi beyefendi çıktı.. elinde güzel bi hediyesi ile inçe ruhlu bi insan.. görüşmemiz boyunca asla sıkılmadık birbirimizden mutluluğu karşılıklı yaşadık.. Biraz yoruldun Beylikdüzü’nden Anadolu yakasına gelmek yorar elbet ama buna değdi.. hani yazmışsın ya ben herzaman yine giderim ben her zaman seni ağarlamaktan çok mutlu olurum.. seni çok ama çok öpüyorum 😘 ne güzel vesile değil mi forumzamparalar güzel kalpli insanları tanımak Ne güzel 🥰❣️

Demirr Çevrimdışı
7 Eki 2018
52
93
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba❣ Nasıl güzel kalpli bi insansın öyle.. bayıldım sana..❤ Whatsap yazışmasından karşıma elbetteki beni şaşırtmayan gerçek bi beyefendi çıktı.. elinde güzel bi hediyesi ile inçe ruhlu bi insan.. görüşmemiz boyunca asla sıkılmadık birbirimizden mutluluğu karşılıklı yaşadık.. Biraz yoruldun Beylikdüzü’nden Anadolu yakasına gelmek yorar elbet ama buna değdi.. hani yazmışsın ya ben herzaman yine giderim ben her zaman seni ağarlamaktan çok mutlu olurum.. seni çok ama çok öpüyorum 😘 ne güzel vesile değil mi forumzamparalar güzel kalpli insanları tanımak Ne güzel 🥰
Bitanesin☆ sen evet yine gelirim yine geleceğim hep gelecegim o muhteşem kişiliğin ve sıcacık kalbinde zerre yerim varsa ne mutlu bana en kısa zamanda görüşmek ümidiyle sevgilerimle ❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar