Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzay boslugundan kurtarildim ✨😀

Masummelez

Normal Üye
17 Kas 2020
20
73
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
gectigimiz hafta yanlis hatirlamiyorsam sali gunu forumda ilkkez gordugum ve adeta tutuldugum Guzel Serel ile hemen temasa gecip ertesi gun icin bir program yaptik :) akabinde bagdat caddesindeki evine ferhatin daglari delercesine istanbul trafigini yarip Beylikduzunden Cadde bostana zorda olsa ulastim ama bu beni hic yormadi aksine heyacanima heyecan katti diyebilirim ☺️😉

aracimi sokak arasinda biryere park edip papatya buketimi koltugumun altina koyup evin yoluna koyuldum😎

gitmeden evvel kedive kopekleri olduguni biliyordum bunada ayrica cok sevinmistim , cok hos ve guzel bir sekilde karsilandim misafir perliginden dolayi cok tesekkur ederim 🥰 serel ile tanistikdan hemen sonra mudur ve behlul ile sicak bir bag kurdugumuza inaniyorum😇😅

Anyway , iki hayvan sever olarak uzun uzun guzel bir sohbet ettikden sonra sebebi bulusma aktimize gectik....
hani dedimya ben uzay boslugundamiydim bugune kadar nasil gormedim seni 😍🙌🏻🤩 artik bu bosluktan kurtarilmanin tam zamani gelmisti...guzel sohbetimizi gayet verimli ve haz dolu gecen 2 saat ile taclandirdigimizi dusunuyorum... ki ozel bir duo daveti kaptim 🤓

hem cok tatli hem cok guzel hemde cooook zeki aklibasinda olgunu belirtmeden gecmek istemiyorum evet gorusmelerimiz sex odak olarak ilerliyor ama karsilikli olarak anlayip anlasabilmenin verdigi keyfi hic bir sex ile kiyaslayamam bundan oturu kendisine ayrica hayran oldugumu soylemeliyim 😋

hedef 2023 uzay yolculugumuzda bizi izlemeye devam edin 🤪😜

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, keyfinize sağlık.
Biz Kadıköy'den kalkıp Avcılar'a gitmeye çalışıyoruz, sizlerde oradan kalkıp buralara gelmeye.. Biz İstanbul mavişlerinin kaderi midir nedir?
:LOL:

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler. Nice güzel yolculuklara.🙂

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
gectigimiz hafta yanlis hatirlamiyorsam sali gunu forumda ilkkez gordugum ve adeta tutuldugum Guzel Serel ile hemen temasa gecip ertesi gun icin bir program yaptik :) akabinde bagdat caddesindeki evine ferhatin daglari delercesine istanbul trafigini yarip Beylikduzunden Cadde bostana zorda olsa ulastim ama bu beni hic yormadi aksine heyacanima heyecan katti diyebilirim ☺😉

aracimi sokak arasinda biryere park edip papatya buketimi koltugumun altina koyup evin yoluna koyuldum😎

gitmeden evvel kedive kopekleri olduguni biliyordum bunada ayrica cok sevinmistim , cok hos ve guzel bir sekilde karsilandim misafir perliginden dolayi cok tesekkur ederim 🥰 serel ile tanistikdan hemen sonra mudur ve behlul ile sicak bir bag kurdugumuza inaniyorum😇😅

Anyway , iki hayvan sever olarak uzun uzun guzel bir sohbet ettikden sonra sebebi bulusma aktimize gectik....
hani dedimya ben uzay boslugundamiydim bugune kadar nasil gormedim seni 😍🙌🏻🤩 artik bu bosluktan kurtarilmanin tam zamani gelmisti...guzel sohbetimizi gayet verimli ve haz dolu gecen 2 saat ile taclandirdigimizi dusunuyorum... ki ozel bir duo daveti kaptim 🤓

hem cok tatli hem cok guzel hemde cooook zeki aklibasinda olgunu belirtmeden gecmek istemiyorum evet gorusmelerimiz sex odak olarak ilerliyor ama karsilikli olarak anlayip anlasabilmenin verdigi keyfi hic bir sex ile kiyaslayamam bundan oturu kendisine ayrica hayran oldugumu soylemeliyim 😋

hedef 2023 uzay yolculugumuzda bizi izlemeye devam edin 🤪😜
Papatyalar için teşekkür ederim tekrar ☀️ Çok keyifli bol kahkahalı 2 saatti benim için. Dediğin gibi o uyumu yakalamazsan bir taraf eksik gibi oluyor. İyi ki tanıştık uzay boşluğundan çıkardık artık seni konuştuğumuz duo programı yapalım en kısa zamanda 🤪🥰

Masummelez

Normal Üye
17 Kas 2020
20
73
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz Kadıköy'den kalkıp Avcılar'a gitmeye çalışıyoruz, sizlerde oradan kalkıp buralara gelmeye.. Biz İstanbul mavişlerinin kaderi midir nedir?

yani kadermidir kismetmidir anlamafim ama yogun olarak anadolu yakasi bu konuda cok sansli diyebilirim 😀

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ahaha Avrupa yakasının şansı bana göre @Seda ATES ona ulaşmak için kıtalar aşılır 🥰🥰🤣

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar