Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uyumlu maviş Asude

yks_007

Normal Üye
14 Ağu 2012
40
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa süre önce kendisiyle randevum gerçekleşti, taze taze yazmak istedim.
Benim için en belirgin özelliği önceki referanslarda da yazıldığı gibi sizi rahat hissettirmesi. Sizi dinliyor, size uyumlu ve anlayışlı davranıyor. Görüşmenin herhangi bir esnasında kendimi rahatsız hissetmedim. Benim gibi çekingen ve biraz içine kapanık biriyseniz kendisiyle rahat edeceksiniz. Sevişme konusunda ben tatmin oldum, detayları şahsen önemsemiyorum. Evde bir arkadaşı vardı, görüşmeye herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor. Duş imkanı var, evim yürüme mesafesinde olduğu için ihtiyaç duymadım.

Cihoo Çevrimdışı
29 Kas 2021
57
63
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa süre önce kendisiyle randevum gerçekleşti, taze taze yazmak istedim.
Benim için en belirgin özelliği önceki referanslarda da yazıldığı gibi sizi rahat hissettirmesi. Sizi dinliyor, size uyumlu ve anlayışlı davranıyor. Görüşmenin herhangi bir esnasında kendimi rahatsız hissetmedim. Benim gibi çekingen ve biraz içine kapanık biriyseniz kendisiyle rahat edeceksiniz. Sevişme konusunda ben tatmin oldum, detayları şahsen önemsemiyorum. Evde bir arkadaşı vardı, görüşmeye herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor. Duş imkanı var, evim yürüme mesafesinde olduğu için ihtiyaç duymadım.
Tebrikler görüşme için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar