Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme uyuduğunuzda aynı rüyayı görmek isteyeceksiniz

drplcdr

Normal Üye
24 Ocak 2020
14
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
rüya hanımla uzun bir süredir uygun bir zaman kovalıyordum birkaç gün önce nihayet görüşebildik çok cana yakın buldum ve sizi de daha yakın hissettirmek için elinden geleni yapıyor. sanki uzun süredir birlikte olduğunuz kız arkadaşınızlaymışsınız gibi hissettiriyor. yüz güzelliği bence büyüleyici ve güler yüzle birleşince daha da hoş oluyor. tam bir minyon benim gibi minyonlardan hoşlananlar için ideal minnak bir hatun ve bence göğüslerinin doğal olması daha gerçek bir güzellik. güzel ve uzun bir ön fasıldan sonra acele etmeden harekete geçtik ve her şey çok güzeldi tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum :)
not: karşıdan beylikdüzüne akşam trafiğinde 1 saat 55 dakikada ulaşabildim trafiğin boğuculuğunda bir an pişman olma noktasına gelmiştim ki her şeye değermiş tee kocaeliden bile atlar gelirim ne kadar sürerse sürsün :D

23 Nis 2020
368
307
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Rüyam hanım ile görüşemedik daha görüşme için uygun bir zaman da görüşmek istiyorum. Evet büyüleyici bir güzelliği var online ortamda paylaşımlarda gördüğüm kadarıyla ve referanslarda okuduğum kuşlu sitedeki paylaşımlarıyla ve minyon beyaz tenli doğal siyah saçlı bayanları çok severim o yüzden dolayı merak uyandırmaya başladı... en kısa zamanda program ayarlamayı düşünüyorum kendisiyle

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,190
2,088
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
maalesef ben rüyalarımı hiç hatırlamam hatırlayamıyorum
ama o rüyayı hatırlıyorum :))))
teşekkürler paylaşım için

27 Haz 2020
151
120
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hiç tanışmadım.ama resimlerden güzelbir hanıma benziyor.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
rüya hanımla uzun bir süredir uygun bir zaman kovalıyordum birkaç gün önce nihayet görüşebildik çok cana yakın buldum ve sizi de daha yakın hissettirmek için elinden geleni yapıyor. sanki uzun süredir birlikte olduğunuz kız arkadaşınızlaymışsınız gibi hissettiriyor. yüz güzelliği bence büyüleyici ve güler yüzle birleşince daha da hoş oluyor. tam bir minyon benim gibi minyonlardan hoşlananlar için ideal minnak bir hatun ve bence göğüslerinin doğal olması daha gerçek bir güzellik. güzel ve uzun bir ön fasıldan sonra acele etmeden harekete geçtik ve her şey çok güzeldi tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum :)
not: karşıdan beylikdüzüne akşam trafiğinde 1 saat 55 dakikada ulaşabildim trafiğin boğuculuğunda bir an pişman olma noktasına gelmiştim ki her şeye değermiş tee kocaeliden bile atlar gelirim ne kadar sürerse sürsün :D
Ahh kuzum ne güzel yazmışsın çok teşekkür ediyorum o kadar trafiği benim için çekip geldiğin için teşekkür ederim tekrar dan senin gibi ince düşünceli biriyle tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün 😘😘😘

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Rüyam hanım ile görüşemedik daha görüşme için uygun bir zaman da görüşmek istiyorum. Evet büyüleyici bir güzelliği var online ortamda paylaşımlarda gördüğüm kadarıyla ve referanslarda okuduğum kuşlu sitedeki paylaşımlarıyla ve minyon beyaz tenli doğal siyah saçlı bayanları çok severim o yüzden dolayı merak uyandırmaya başladı... en kısa zamanda program ayarlamayı düşünüyorum kendisiyle
Çok teşekkür ederim en kısa sürede tanışmak dileğiyle 😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,190
2,088
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar