drplcdr
Normal Üye
- 24 Ocak 2020
- 14
- 38
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
rüya hanımla uzun bir süredir uygun bir zaman kovalıyordum birkaç gün önce nihayet görüşebildik çok cana yakın buldum ve sizi de daha yakın hissettirmek için elinden geleni yapıyor. sanki uzun süredir birlikte olduğunuz kız arkadaşınızlaymışsınız gibi hissettiriyor. yüz güzelliği bence büyüleyici ve güler yüzle birleşince daha da hoş oluyor. tam bir minyon benim gibi minyonlardan hoşlananlar için ideal minnak bir hatun ve bence göğüslerinin doğal olması daha gerçek bir güzellik. güzel ve uzun bir ön fasıldan sonra acele etmeden harekete geçtik ve her şey çok güzeldi tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum
not: karşıdan beylikdüzüne akşam trafiğinde 1 saat 55 dakikada ulaşabildim trafiğin boğuculuğunda bir an pişman olma noktasına gelmiştim ki her şeye değermiş tee kocaeliden bile atlar gelirim ne kadar sürerse sürsün
not: karşıdan beylikdüzüne akşam trafiğinde 1 saat 55 dakikada ulaşabildim trafiğin boğuculuğunda bir an pişman olma noktasına gelmiştim ki her şeye değermiş tee kocaeliden bile atlar gelirim ne kadar sürerse sürsün