Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutulmaz anlar😈😈😈

Fearlessbutterfly

Normal Üye
22 Mar 2021
16
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar herkese,
Marina hanım ile bir haftada 2 kez görüşme sağladım. İnanın bir çok pembiş ile görüşme sağladım ve bazılarını görüşme yapmasam da tanırım. Ancak bu kadar çok servisi bir arada henüz görmedim(görüşmediğim pembişler alınmasın lütfen). Evde karşılayışı sizin rahat olmanız için elinden gelenin fazlasını yapması eline hiç telefon bile almadan sizinle sohbet edişi bu kadar da olmaz dedirtti. Hele tek kullanımlık havlu terlik VS.

İlişkisi her birey için özel olduğundan detaysız geçmek istiyorum ama hani derlerya birkez birlikte olmadan kimse için şöyle iyiydi böyle iyiydi diye söyleme ama bu kadın fazlasını hakkediyor. Ben her anınından büyük bir keyif, haz ve mutluluk duydum. Sanırım bir çok kez kendisi ile görüşeceğim.

Heyyy Marina I love you babyy 🥰 en kısa sürede görüşmek dileğiyle...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar herkese,
Marina hanım ile bir haftada 2 kez görüşme sağladım. İnanın bir çok pembiş ile görüşme sağladım ve bazılarını görüşme yapmasam da tanırım. Ancak bu kadar çok servisi bir arada henüz görmedim(görüşmediğim pembişler alınmasın lütfen). Evde karşılayışı sizin rahat olmanız için elinden gelenin fazlasını yapması eline hiç telefon bile almadan sizinle sohbet edişi bu kadar da olmaz dedirtti. Hele tek kullanımlık havlu terlik VS.

İlişkisi her birey için özel olduğundan detaysız geçmek istiyorum ama hani derlerya birkez birlikte olmadan kimse için şöyle iyiydi böyle iyiydi diye söyleme ama bu kadın fazlasını hakkediyor. Ben her anınından büyük bir keyif, haz ve mutluluk duydum. Sanırım bir çok kez kendisi ile görüşeceğim.

paylaşım için teşekkürler

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar herkese,

Cnm bu güzel yorum için tşk ederim seni tanıdığıma çok şanslıyım 🥰🥰🥰kalbi güzel kendi güzel insan 🥰her zaman beklerim baby🙏💞💞💞💞

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar