- 14 Eki 2019
- 751
- 1,484
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hayatınızda bazı kişiler ve yaşanmışlıklar vardır.Unutamadıklarınızdan.İşte Meltem’de unutulmazlarımdan.Tempolu geçen aylardan sonra kısa yoğun istanbul günlerini fırsat bilerek Meltem’e yazdım.Sağolsun kırmadı beni.En son yazın görüşmüştük.Uzun süre olmuş özlemiştim.Gelelim yine tam zamanında bekletmeden gelebilirsin demesinden sonra hemen hızlıca kapısına yöneldim.Hoş gülümsemeli,güzel kıyafet seçimi ile karşıladı beni.Tebessümü,içten sarılması,samimiyeti bile yeterliydi.İkramlar hoş sohbetimiz birçok konuşulacak konu biriktiğinden sohbet aktı,uzadı gitti.Malum olaya geçtiğimizde Meltem’in yüzü çok hoş beni çekiyor kendisineOralı tatminkar,sevişmesi içten,kalçaları,fiziği harika.Kucağınızda uçurur,doggyde ayaklarınızı yerden keser.Teni pamuk gibidir.Kadınsızlıktan kudurduğum yokluk zamanlarımda ilaç gibi geldi ve kendimi buldum diyebilirim.Meltem her yönden mükemmel biridir.Karşısındakine değer verir ve uyum varsa ilişkide keyif alır.Yapmacık değildir.İyi ki var iyi ki tanışıyoruz.Çok iyi ağırladığın ve yaşattıkların için,dostluğun için çok teşekkür ederimİyi ki tanışıyoruz Sevgili MeltemKarlı Cumanın gecikmiş referansı yoğunluk birde arada İpsala da Bulgar köy düğünü derken ancak vakit buldum..