Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutulması imkansız iki saat

• Konbuyu başlatan caysu
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58

caysu

Normal Üye
11 Ocak 2024
44
33
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İNCİLAY hanımla dün iki saatlik bi görüşme yaptık. Konumu bana oldukça uzaktı ama fotoğrafları gördükten sonra merakıma hakim olamayarak kendisiyle iletişime geçtim ve bir görüşme ayarladık. İletişim gayet net ve hızlıydı. Evine vardığımda kapıyı adeta bi afet açtı. Muhteşem güzel yüzü ve fiziğiyle iki saat boyunca takıldığım trafiği hemen unutturdu bana. İkramları eşliğinde güzel bi sohbet ve duş faslının ardından yatak odasına geçtik. Yumuşacık pürüzsüz teni, muhteşem dudakları beni mest etti. Kendisi de istekliliğiyle beni resmen içine çekti ve unutulması imkansız anlar yaşattı. Kelimenin tam anlamıyla yüksek kalitede bi görüşmeydi. İki saatin nasıl geçtiğini gerçekten anlamadım. Sürenin sonunda sarılarak vedalaştık ve daha uzun bi program yapmamış olmanın pişmanlığıyla ayrıldım.

Kendisine her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyor ve bi daha ki buluşmamızı iple çekiyorum.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
367
577
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrikler, keyifli bir deneyim olmuş. Incilay hanım ile bende bir kez buluştum, hem göze , hem gönüle hitap eder👍🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar