hotcoffee
Normal Üye
- 1 Kas 2016
- 39
- 255
- Cinsiyetiniz nedir?
Geceye ne kadar iltifatta bulunsam az kalir. Muuuuhteeesem bir hatun. Yazilarimi okuyanlar fark etmistir bu forumda gorustugum kisilier hakkinda poziitf yazilarim genel olarak; yazdiklarimda da samimiyim hakikaten; yag cekmiyorum (iki tane beklentimi karsilamayan gorusmem oldu sadece; onlar hakkinda yorum yazmadim). 7 gun icinde 9 kisi ile gorustum; Gece'nin ozel bir yeri var onlarin arasinda. Bir kadin hem bu kadar sirin hem de bu kadar seksi mi olur arkadas; cok iyi kombinasyon. Daha ilk gordugum andan muhtesem bir gorusme olacagini sezdim; oyle de oldu. Istedigim kiyafeti giymisti ve tam fotograftakinin aynisi kendisi; hicbir hayal kiriligi olmasi imkansiz. Ama guzel ve seksi bir kadin olmasinin otesinde dedigim gibi super sirin ve onun da otesinde akilli bir hatun. Biraz hayat planlarindan ve o planlarda su anda nerde oldugundan bahsetti; evi gibi hayatinin da derli toplu olmasi cok hosuma gitti benim. Bu kizla cok iyi arkadas da olunur; cok kafa kiz valla. O sempatik sirin kedicik yatakta sehvetli bir kaplana donusuyor; 10 numara yetenekli. Cok da iyi opusuyor bu arada; bu kategori bence bircok insanin en az yetenekli oldugu alan. Ici disi guzel bir insan; ozel kumastan bicilerek yaratilmis olanlardan. Hayatta her zaman önün acik olur ve hedeflerine ulasirsin umarim Gecegim; guzel seyleri hak eden ozel insanlardansin.
Bu gorusmemiz oglen idi; bir sonrakini adinin hakkin verecek sekilde gece ve daha uzun yapacagiz; dort gozle bekliyorum bi sonranki bulusmamizi.
To be continued…
Bu gorusmemiz oglen idi; bir sonrakini adinin hakkin verecek sekilde gece ve daha uzun yapacagiz; dort gozle bekliyorum bi sonranki bulusmamizi.
To be continued…