Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ultra gecikmeli bir referans

13 Ocak 2022
52
104
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle yaklaşık 7-8 ay önce bir görüşmemiz olmuştu ancak referans yazısını ancak yazabiliyorum.

İletişim ile başlarsak. Malumunuz olduğu üzere sesli mesajları çok detaylı bilgiler içeriyor. Yine de sorularınız olursa da hızla yanıt alınabiliyor. Dolayısıyla sorunsuz bir iletişim var.

Konum oldukça merkezi. Ben civardaki malum avmye park ettim ancak varınca gördüm ki evin lokasyonu da park için çok uygun.

Karşılama kısmına geçersek, kendisi öncesinde sorduğunda ilettiğim isteğime uygun bir şekilde karşıladı. Fevkaladenin fevkinde bir fizik (özellikle de kalçalar, bence o dönemki fotoları olanı yansıtmak için biraz eksik kalıyordu). Evin geneli ve banyo oldukça temiz.

Kahve ve diğer ikramlar eşliğindeki tanışma ve sohbet içerisinde başlayan yakınlaşma ile tansiyon yükseliyor. Kucakta devam eden harika anlardan sonra kısa bir duş arası ve sonrasında kaldığımız yerden yatak odasında devam ettik. Şu kadarını söyleyebilirim mutlu etmek için müthiş bir arzu ve istek gösteriyor ve sonuca da ulaşıyor.

Tamamlanan ilk devre sonrası dinlenme, sohbet derken ikinci yarıyı başlatıyor. Salonda enfes kalçaları ile dokunarak yaptığı dans şov sonrası şehvetli anlar yatak odasında devam ediyor.

İkinci turu da tamamladıktan sonra haliyle bir enerji takviyesi ihtiyacı oldu. Birlikte yemek için zamanım olmadığı için kalamadım ama nazik teklifi için tekrar teşekkürler.

Özetleyecek olursak hatun güzel, konum rahat, enerji yüksek olunca mutlu ve memnun ayrılmamak zor.

Kendisine teşekkür ediyor, bu gecikmeli yazı için de özürlerimi sunuyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle yaklaşık 7-8 ay önce bir görüşmemiz olmuştu ancak referans yazısını ancak yazabiliyorum.

İletişim ile başlarsak. Malumunuz olduğu üzere sesli mesajları çok detaylı bilgiler içeriyor. Yine de sorularınız olursa da hızla yanıt alınabiliyor. Dolayısıyla sorunsuz bir iletişim var.

Konum oldukça merkezi. Ben civardaki malum avmye park ettim ancak varınca gördüm ki evin lokasyonu da park için çok uygun.

Karşılama kısmına geçersek, kendisi öncesinde sorduğunda ilettiğim isteğime uygun bir şekilde karşıladı. Fevkaladenin fevkinde bir fizik (özellikle de kalçalar, bence o dönemki fotoları olanı yansıtmak için biraz eksik kalıyordu). Evin geneli ve banyo oldukça temiz.

Kahve ve diğer ikramlar eşliğindeki tanışma ve sohbet içerisinde başlayan yakınlaşma ile tansiyon yükseliyor. Kucakta devam eden harika anlardan sonra kısa bir duş arası ve sonrasında kaldığımız yerden yatak odasında devam ettik. Şu kadarını söyleyebilirim mutlu etmek için müthiş bir arzu ve istek gösteriyor ve sonuca da ulaşıyor.

Tamamlanan ilk devre sonrası dinlenme, sohbet derken ikinci yarıyı başlatıyor. Salonda enfes kalçaları ile dokunarak yaptığı dans şov sonrası şehvetli anlar yatak odasında devam ediyor.

İkinci turu da tamamladıktan sonra haliyle bir enerji takviyesi ihtiyacı oldu. Birlikte yemek için zamanım olmadığı için kalamadım ama nazik teklifi için tekrar teşekkürler.

Özetleyecek olursak hatun güzel, konum rahat, enerji yüksek olunca mutlu ve memnun ayrılmamak zor.

paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Başlığı görünce ultra geciktirmeli condom gibi bir yere bağlanacak sandım, değilmiş😁

@Model Buse ile level1 ve level2 yi (mesaj atıp, cevap alma😊😊😊) deneyimledim, gayet net ve hızlı... program için zamanlarımız uymadı😪
İnşallah level3-4-5... yaşayıp, mutlu mavişler takımına katılacağız

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canimm
Guzel notunuz icin cok tesekkur ederim
Uzun bir zaman olmus , yinede kaleme almissiniz. Bunun icin ayrica tesekkur ederim
Sariliyorum , opuyorum.
Gorusmek uzere

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar