Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uçus parti1 Eda

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
79
128
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili forumdaşlar
dün gece beni foruma kazandıran m2016 ile beraber ilk uçusu gerçekleştirmek için edaya misafir olduk.edanın evi biraz minnak olduğu için arkadasının evine gectik eve gecerken nevaleyi alıp öyle gectik.sözde ben içmeyecektim.ama pilot üst teğmen oldum nerede uctuğumu bilmiyordum.gelelim sevgili ponçiğim edaya eda yüz güzelliği iyi vücut ortalaması tam benim istediğim gibi ele avuca gelecek şekilde güzel oralı gayet başarılı cana yakın konuşkan misafir perver sağolsun beni rahat ettirmek için elinden geleni fazlasıyla yaptı.3 sattlik programı bol muhabetli alkol uçusuyla bereaber gecirdik.kendisini tanıdığıma çok memnum oldum.ben sarhoş ama çok mutlu ayrıldım.bir dahaki programımda alkol seviyesini düşüreceğim edeayla çok daha iyi ve kondisyonlu bir program yapacığıma eminim.ben memnun kaldım sizinde çok memnun kalacağınıza eminim.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sevgili forumdaşlar
dün gece beni foruma kazandıran m2016 ile beraber ilk uçusu gerçekleştirmek için edaya misafir olduk.edanın evi biraz minnak olduğu için arkadasının evine gectik eve gecerken nevaleyi alıp öyle gectik.sözde ben içmeyecektim.ama pilot üst teğmen oldum nerede uctuğumu bilmiyordum.gelelim sevgili ponçiğim edaya eda yüz güzelliği iyi vücut ortalaması tam benim istediğim gibi ele avuca gelecek şekilde güzel oralı gayet başarılı cana yakın konuşkan misafir perver sağolsun beni rahat ettirmek için elinden geleni fazlasıyla yaptı.3 sattlik programı bol muhabetli alkol uçusuyla bereaber gecirdik.kendisini tanıdığıma çok memnum oldum.ben sarhoş ama çok mutlu ayrıldım.bir dahaki programımda alkol seviyesini düşüreceğim edeayla çok daha iyi ve kondisyonlu bir program yapacığıma eminim.ben memnun kaldım sizinde çok memnun kalacağınıza eminim.
Çok teşekkür ederim canım. İlk referansin hayırlı olsun :)) Daha nice güzel görüşmelerin olsun ama az alkollü 😂😂
Senin kanına giren zaten @m2016 biliyorum 😂😂
Harika iki arkadaşsınız gerçekten. Hiç bozulmasın bol bol eğlenin 😘😘
Tekrar görüşmek üzere 😘😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili forumdaşlar
dostum hayırlı olsun diyelim artık bana takılmazsın herhalde :D:D:D

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim canım. İlk referansin hayırlı olsun :)) Daha nice güzel görüşmelerin olsun ama az alkollü 😂😂
Senin kanına giren zaten @m2016 biliyorum 😂😂
Harika iki arkadaşsınız gerçekten. Hiç bozulmasın bol bol eğlenin 😘😘
Tekrar görüşmek üzere 😘😘
ben kimsenin kanına girmem edacım olacağı varmış bence ilki için direk ortamlara girmesi ona level atlattı diyelim artık ne yapacağını bizden iyi bilir ben kafama göre takılırım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar