Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme uçak modu ✈️

• Konbuyu başlatan Air1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar sevgili forum üyeleri. Arzu Hanımla ⏱️3 saatlik program yaptım .oldukça çok keyifli bir görüşme oldu özenle hazırlanmış 💃benim için
evi çok hoş kendisi çok zevkli birisi mükemmel kahve ☕️yapıyor ikramlıkları şahane misafirperverliğini anlatmaya gerek yok gerçekten mükemmel

Arzu Hanım fazlasıyla bilgili ve kültürlü bir hanımefendi, sohbeti çok keyifli. Sırf sohbet için bile görüşe bilecek pempis
👩Özel anlarda da fazla istekli, işini zevk alarak yapıyor ve partnerine zevk vermek için de elinden geleni yapıyor. fiziği mükemmel ötesi Vücudunun her bir noktasıyla uzun uzun ilgilendim 😉
Arzu hanımla zamanım oldukça çok şahane geçti ben hiç bitmesin istiyordum ama maalesef zaman akıp geçti 🌺

tanıştığıma çok memnun oldum kendisine çok teşekkür ederim şimdiden tekrar görüşmek üzere iyiki varsın güzel kahve ☕️yapan güzellik 💃🌺🥰

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Merhabalar sevgili forum üyeleri. Arzu Hanımla ⏱️3 saatlik program yaptım .oldukça çok keyifli bir görüşme oldu özenle hazırlanmış 💃benim için
evi çok hoş kendisi çok zevkli birisi mükemmel kahve ☕️yapıyor ikramlıkları şahane misafirperverliğini anlatmaya gerek yok gerçekten mükemmel

Arzu Hanım fazlasıyla bilgili ve kültürlü bir hanımefendi, sohbeti çok keyifli. Sırf sohbet için bile görüşe bilecek pempis
👩Özel anlarda da fazla istekli, işini zevk alarak yapıyor ve partnerine zevk vermek için de elinden geleni yapıyor. fiziği mükemmel ötesi Vücudunun her bir noktasıyla uzun uzun ilgilendim 😉
Arzu hanımla zamanım oldukça çok şahane geçti ben hiç bitmesin istiyordum ama maalesef zaman akıp geçti 🌺

tanıştığıma çok memnun oldum kendisine çok teşekkür ederim şimdiden tekrar görüşmek üzere iyiki varsın güzel kahve ☕️yapan güzellik 💃🌺🥰
Tatlim cok tesekkur ederim. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler daha beraber nice kahvelere o zaman😘 Ama turk kahvem meshurdur cok begenilir icmeyenlere duyurulur 🤪 Yine yeniden gorusmek umudu ile kendine iyi bak guzel temiz kalplim 😘😘

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlim cok tesekkur ederim. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler daha beraber nice kahvelere o zaman😘 Ama turk kahvem meshurdur cok begenilir icmeyenlere duyurulur 🤪 Yine yeniden gorusmek umudu ile kendine iyi bak guzel temiz kalplim 😘😘
🌺🥰😍😘

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
125
101
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
804
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım büyüleyici bir güzelliğe sahip. Bir kez tanıdınızmı bir daha unutulamaz. Sevişmenize sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar