Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme TWEETY ve SYLVESTER (bölüm 1)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Warner Brothers, Looney Tunes studios proudly presents TWEETY and SYLVESTER.
Ta... Taaaa...

Bu zamana kadar pek çok kişi ona farklı isimler (lakaplar) yakıştırdı.
Kendisi ile tanışma şerefine nail olduktan sonra ben de bir isim yakıştırdım. TWEETY
Evet...evet.. kesinlikle o benim sevimli Tweety'im.
Bu durumda bende doğal olarak Tweety'i ham yapmaya çalışan kötü kedi Sylvester oluyorum sanırım. (Allah'tan tek değilim çok Sylvester var)

O zaman bir Tweety ile Sylvester hikayesi paylaşayım sizinle

Mission Impossible detayında ve hassasiyetinde organize edilen bir randevuya tam zamanında gittim.
Binanın kapısına geldiğimde, aldığım son bilgi dizlerimin bağının çözülmesine sebeb oldu.
Ben yukarı bir kata çıkmayı beklerken, Tweety bana aşağı inmemi söyledi.

Dedim "yazılanlar doğru sanırım, mahzende kesip doğrayacak beni...uçkurun, sonun oldu işte..."
Sonra bildiğim duaları mırıldanarak aşağı indim, ışıkları yanmayan bir kapıdan içeri girdim.

Bir anda boynuma sarılı-siyahlı birşey atladı.
Dedim "beni, önce kaplanlara boğdurup sonra yiyecek; avcı iken av olduk"
Gözlerimi açtığımda ise şok olmuştum.
Üzerime atlayan Tweety miş, boynuma sarılmış, şapur-şupur beni öpüyormuş.

Allahım o nasıl bir enerji!, nasıl bir sevimlilik!
Nasıl bir cana yakınlık! Sanki geçmişten beni tanıyor ve seneler sonra tesadüfen karşılaşmışız gibi heyacanlı.

Kendisi gibi minnak salona geçtik, gayet hoş ve yerinde hazırlanmış bir ikram masası.
Hemen şarap ile birlikte başlıyoruz birbirimize sormaya - Eeee nede olsa ben onu, o beni merak edilen üyeler konulu msj larda ifşa etmiştik.
Ne kadar süre geçti bilmiyorum. Dudaklarımız birleşmeye başlamıştı ve ne olduysa o anda oldu. Şarabın etkisi mi? Uzun uzun öpüşüp nefessiz ve oksijensiz kalma durumu mu? Bilemiyorum; kendimden geçmişim.
Gözlerimi açtığımda sabah idi ve otel odasındaydım.
Bana ne oldu????
Akşam neler yaşandı????
Hiç birşey hatırlamıyordum!!!

Travmatik bir durumum var mı diye aynaya baktığımda; yüzümde istemsiz bir tebessüm ve mutluluk vardı, birde başımın etrafında bıcır bıcır ötüp dönen Tweety ler vardı. Ama Allahtan kafa sağlamdı herhangi şişlik yoktu.

Maalesef görüşmeye ait verebileceğim aklımda kalan detaylar bu kadar.

Buraya kadar ki yazdıklarım, yaşadıklarım ve bana yaşattıkları için Tweety'e çok teşekkür ediyorum.

Fakat Tweety hakkında daha yazmak istediklerim var.
Konuların ve gelecek cevapların/mesajların birbirine girmemesi için onu bölüm 2 olarak yazmayı uygun gördüm.

Bölüm 2'de görüşmek üzere....

ustaomer Çevrimdışı
29 Nis 2019
46
0
Yaşayana ve yaşatana teşekkürler. Aylin Hanım Fenomen görüşmek şart.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Ta... Taaaa...

Kendisi ile tanışma şerefine nail olduktan sonra ben de bir isim yakıştırdım. TWEETY
Bu durumda bende doğal olarak Tweety'i ham yapmaya çalışan kötü kedi Sylvester oluyorum sanırım. (Allah'tan tek değilim çok Sylvester var)

Mission Impossible detayında ve hassasiyetinde organize edilen bir randevuya tam zamanında gittim.
Binanın kapısına geldiğimde, aldığım son bilgi dizlerimin bağının çözülmesine sebeb oldu.

Dedim "yazılanlar doğru sanırım, mahzende kesip doğrayacak beni...uçkurun, sonun oldu işte..."
Sonra bildiğim duaları mırıldanarak aşağı indim, ışıkları yanmayan bir kapıdan içeri girdim.

Nasıl bir cana yakınlık! Sanki geçmişten beni tanıyor ve seneler sonra tesadüfen karşılaşmışız gibi heyacanlı.

Kendisi gibi minnak salona geçtik, gayet hoş ve yerinde hazırlanmış bir ikram masası.
Hemen şarap ile birlikte başlıyoruz birbirimize sormaya - Eeee nede olsa ben onu, o beni merak edilen üyeler konulu msj larda ifşa etmiştik.
Ne kadar süre geçti bilmiyorum. Dudaklarımız birleşmeye başlamıştı ve ne olduysa o anda oldu. Şarabın etkisi mi? Uzun uzun öpüşüp nefessiz ve oksijensiz kalma durumu mu? Bilemiyorum; kendimden geçmişim.
Bana ne oldu????
Akşam neler yaşandı????

Travmatik bir durumum var mı diye aynaya baktığımda; yüzümde istemsiz bir tebessüm ve mutluluk vardı, birde başımın etrafında bıcır bıcır ötüp dönen Tweety ler vardı. Ama Allahtan kafa sağlamdı herhangi şişlik yoktu.

Buraya kadar ki yazdıklarım, yaşadıklarım ve bana yaşattıkları için Tweety'e çok teşekkür ediyorum.

Konuların ve gelecek cevapların/mesajların birbirine girmemesi için onu bölüm 2 olarak yazmayı uygun gördüm.

Yaa ama sevgili Feb258862, biraz sorunlu geçen günün bitiminde böyle bir şey okumak çok hoş, çok güldüm. :)

Şu an yolda yürüyorum, birazdan detaylıca yorumlayacağım bu hoş yazıyı ama şu an yazmadan edemedim. (clap) :*

ustaomer Çevrimdışı
29 Nis 2019
46
0
Evet dostum benim de.

Aylin Hanım ilk fırsatta görüşeceğim bir partner.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yahu beni bekleyin, daha yorum yapacağım ama hala hazır değilim, konuyu tekrar okudum ve tekrar güldüm, galiba gülmekten yazamayacağım. Çok eğlendim ya. :* Feb, bu kötü günün üzerine beni çok güldürdü bugün yazdıkların, sen de hep gül e mi! Yorumum az sonra.

İmza : REHA MUHTAR'IN KADIN VERSİYONU AYLİNAYLİN :)

ustaomer Çevrimdışı
29 Nis 2019
46
0
Yahu beni bekleyin, daha yorum yapacağım ama hala hazır değilim, konuyu tekrar okudum ve tekrar güldüm, galiba gülmekten yazamayacağım. Çok eğlendim ya. :* Feb, bu kötü günün üzerine beni çok güldürdü bugün yazdıkların, sen de hep gül e mi! Yorumum az sonra.

Zevk var mı zevk?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yaşayana ve yaşatana teşekkürler. Aylin Hanım Fenomen görüşmek şart.

Estağfurullah, dünya hanından gelip geçen yalnız ve biçare bir deliyiz demişiz kendimize; fenomenlik bize üç beş gömlek büyük bir kisve... Yakıştırılıyorsa bir şey diyemem elbette. :)

Teşekkürler highlanderr :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
En favori çizgi film karakterinden biridir.
Yaş kaç olursa olsun seyrederim.
Çok sade ve evrensel bir mizah

İşte bu, içindeki çocuğun yaşadığının en büyük göstergesidir, ben de bu ikiliyi çok sever ve hala izlerim. :)
Ne mutlu içindeki çocuğu yaşatan ve onunla barışık yaşayabilenlere...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Feb258862, Bir kedi gördüm sanki? Evet , evet bir kedi gördüm :D
Ne kadar şanslı bir kedisiniz ki , Tweety'yi yakalaybilmişsiniz :)
Güzel , eğlenceli ve anlamlı paylaşımınız için size ve AylinAylin hanıma çok teşekkür ederiz.
2. Bölümü merak içinde bekliyoruz ...

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
tweety cidden. arkadasım cok yerinde benzetme düsününce. aylinim yine birini fethetmiş :banana:

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Opppsss.... bu mesajı arada kaçırmışım.

Gülmekten dolayı yazamıyorsan, ben razıyım.
Yazı eksik kalsın, sen gül yeterki.
Biz kötü kedileri mutlu eden Tweety'nin neşesi ve enerjisi.

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Yaşatan Tweety'e yaşayan Sylvester'a teşekkürler. Çizgi film izleyesim geldi.:)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ta... Taaaa...

Bana ne oldu????
Akşam neler yaşandı????

BİR TEDİ DÖYDÜM SANKİ :)
Sevgili Syvelster (@Feb258862) , yorumu okuduğum gün gülmekten, sonrasında da fırsat bulamayışımdan yazamadım. Üçüncü kez okudum biraz önce ve tekrar kıkırdayarak güldüm, teşekkürler. :*
Bir kat aşağıda oturuyor olmamın seni bu kadar ürküteceğini bilsem çok daha erken söylerdim korkma diye. :)

"Bir anda boynuma sarılı siyahlı bir şey atladı" (gülmekten yerlerdeyim. ;) ) E karşılama önemli, malum ilk izlenim... Sen pek samimi samimi iniyordun merdivenlerden ben de atladım, vallahi masumum. :)

Enerjimi, güzel insanlarla kurduğum güzel muhattabiyette ve tabii ki leziz tatlılara borçluyum. :) (Tatlı için teşekkürler. :*) Cana yakınlık kısmına da ne diyeyim bilemedim, kültürümüzde var bence bu...

Travmatik bir durumumun olmaması sevindirici :) Başının etrafında dönen bıcır bıcır tweetyler seni öpsün e mi :)

Seni tanımak zevkti, şanslılığın delillerinden biri de sen oldun, ne mutlu bana. :) Çok keyif aldım seninle vakit geçirmekten.

Bölüm 2'yi merakla bekliyorum. Yalnız lütfen beni ham yapma. :)

Bu arada FORUM MOTTOMUN YAZDIĞI O HARİKA HEDİYELER İÇİN TEŞEKKÜR ETMESEM OLMAZ. (Normalda bu şeyler iki kişi arasındadır ama bunu yazmak istedim, affola. )

İmza : TWEETY :) AHH PARDON AYLİNAYLİN :)

TABİİ YİNE MOTTOMLA SATIRLARIMA SON VERİYORUM : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. SEVGİLER. :*

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece ben özlemiyorum demek ki o çizgi filmleri... Hala arada açıp izler ve garip bir mutluluk kaplar içimi. :)
Cumayı kutsayacağız bu konuyu detaylıca kulağıma fısıldarsın artık :) Sevişmenize paylaşımınıza sağlık :)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Feb bence siz Sylvester’den ziyade avatara uygun İndia Tiger olursunuz ki :) hiç bir bir av elinizden kaçmaz ki kaçmıyor bütün duraklarınızı ve av maceralarınızı zevkle bir belgesel izler gibi takip ediyorum yazım dili ve anlatım espiri ve zeka ürünü yazılar ortaya çıkartıyor Tweety iki maceranızı bekliyorum , anlatımınıza teşekkürler:)

Sevgili Moria, nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim. Bizde kendi çapımızda elimizden geldiğince birşeyler çızıttırmaya çalışıyoruz.

Mizah hayatımın önemli bir parçası. Çok erken yaşta evden ayrılıp, yatılı okula gidince, zıpırlık, muziplik, muzurluk... kafa sürekli bunlara çalışıyor:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gayet eğlenceli bu paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler (clap) Her gelen yeni paylaşımla, AylinAylin ile arayı çok açtığımızı bir kez daha fena halde özümsüyorum; artık bir ara özlem giderme dileklerimle diyelim... :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Moria, nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim. Bizde kendi çapımızda elimizden geldiğince birşeyler çızıttırmaya çalışıyoruz.

Mizah hayatımın önemli bir parçası. Çok erken yaşta evden ayrılıp, yatılı okula gidince, zıpırlık, muziplik, muzurluk... kafa sürekli bunlara çalışıyor:)
Feb258862, kafanız sadece muzipliğe mi çalışıyor? Bana öyle gelmedi :D

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
Bugün hayal gücümü tırmandıran ikinci paylaşım. Tweety ve Sylvesterın sonu mutlu bitmiş.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
@Feb258862, Bir kedi gördüm sanki? Evet , evet bir kedi gördüm :D
Ne kadar şanslı bir kedisiniz ki , Tweety'yi yakalaybilmişsiniz :)
Güzel , eğlenceli ve anlamlı paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma çok teşekkür ederiz.
2. Bölümü merak içinde bekliyoruz ...

Sevgili dread, bir kedi gördüm sanki :) Pek sevdim o kediyi :) Hoş yorumuna teşekkürler :*

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili dread, bir kedi gördüm sanki :) Pek sevdim o kediyi :) Hoş yorumuna teşekkürler :*

Efendim , kedi var, kedi var; yaramaz mart tekiri, uslu köşe minderi sarmanı, aktif ve asil siyam kedisi, pofuduk İranlısı, sevimli mi sevimli Scottish Fold'u var. Feb258862 , azimli bir kedi, o kesin!
Demem o dur ki AylinAylin hanım, tüm kedilerin size karşı bir ilgisi var :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Opppsss.... bu mesajı arada kaçırmışım.

Gülmekten dolayı yazamıyorsan, ben razıyım.
Yazı eksik kalsın, sen gül yeterki.
Biz kötü kedileri mutlu eden Tweety'nin neşesi ve enerjisi.

Bu sabah tekrar okudum ve yine gülümsedim :)
Tüm kötü kedileri seviyorum, hep birlikte mutlu olalım :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Cumayı kutsayacağız bu konuyu detaylıca kulağıma fısıldarsın artık :) Sevişmenize paylaşımınıza sağlık :)

O zaman kendime KUTSAYICI AYLİNAYLİN mi desem (tövbee) :)

Detaylar için hazırsan, dır dır torbamı dolduruyorum şimdiden :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Efendim , kedi var, kedi var; yaramaz mart tekiri, uslu köşe minderi sarmanı, aktif ve asil siyam kedisi, pofuduk İranlısı, sevimli mi sevimli Scottish Fold'u var. @Feb258862 , azimli bir kedi, o kesin!
Demem o dur ki @AylinAylin hanım, tüm kedilerin size karşı bir ilgisi var :)

Sevgili Dreadnaught , Felidae (kedigiller) familyasının tüm bireylerine ilgilerinden ötürü teşekkür edeyim o halde :) Tadicikleri seviyoruz ve Bi TEDİ DÖYDÜM SANKİ diyoruz :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevgili Feb bence siz Sylvester’den ziyade avatara uygun İndia Tiger olursunuz ki :) hiç bir bir av elinizden kaçmaz ki kaçmıyor bütün duraklarınızı ve av maceralarınızı zevkle bir belgesel izler gibi takip ediyorum yazım dili ve anlatım espiri ve zeka ürünü yazılar ortaya çıkartıyor Tweety iki maceranızı bekliyorum , anlatımınıza teşekkürler:)
Kendine Sylvester deyip, vahşiliğini gizlemeye çalışıyor, çaktırma. (giggle)

2. Bölümü ben de merak ediyorum doğrusu. :)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendine Sylvester deyip, vahşiliğini gizlemeye çalışıyor, çaktırma. (giggle)

2. Bölümü ben de merak ediyorum doğrusu. :)

Part 2 senaryo bitti, temize çekiyoruz.
Montaj ve seslendirme sonrası vizyona girer.
:) :) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Gayet eğlenceli bu paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler (clap) Her gelen yeni paylaşımla, @AylinAylin ile arayı çok açtığımızı bir kez daha fena halde özümsüyorum; artık bir ara özlem giderme dileklerimle diyelim... :)

En son bir kış günüydü galiba kadikoylu :) En kısa zamanda denk geliriz umarım ve bir seks kazası vakamız daha olur. :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mantıken Felis tigris (kaplan) siz, felis domesticus (evcil kedicik) ben olmam gerekmez mi bu minnoşlukla? Kafamda deli sorular... ! (giggle)

Mantıken evet, ama pratikte tigris/domesticus savımın arkasındayım :D

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Bir Aylinzede daha..Etkilenmeyen,hayran kalmayan yok..Hoş tasvir ve açıklayıcı anlatımınız için yaşayan ve yaşatana teşekkürü borç bilirim..Ben zeka ve anlayışına hayranım.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Peki, senin savlarına güveniyorum nedense... (giggle)

Tamam ,aslan kadar aslan diyelim (sanki Ziyaaaa diye bağırıyormuşsunuz gibi hissettim :D[video=youtube_share;l03DCLQH0RY]https://youtu.be/l03DCLQH0RY[/video]

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bir Aylinzede daha..Etkilenmeyen,hayran kalmayan yok..Hoş tasvir ve açıklayıcı anlatımınız için yaşayan ve yaşatana teşekkürü borç bilirim..Ben zeka ve anlayışına hayranım.

Teşekkürler kaderfırtınası. Akılda iz bırakabiliyorsam ne mutlu. "Zeka ve anlayış" kısmına ooovv diyorum. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Tamam ,aslan kadar aslan diyelim (sanki Ziyaaaa diye bağırıyormuşsunuz gibi hissettim :D[video=youtube_share;l03DCLQH0RY]https://youtu.be/l03DCLQH0RY[/video]

Ama Dreadnaught, yolda yürüyemiyorum şu an :) Valla öyle diye bağırmıyordum ama videoya çok güldüm. :) "Ne güzel filmlerdi be" de dedim tabii.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ufak bazı sıkıntılarım var onlarla uğraşıyorum foruma giriyorum düzenli olarak ama çalışmalarım beklemede😘

En kısa sürede hollolmasını dilerim. Çalışmalarınızda da bol şanslar. ;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
:):):):) Zaten deli değilmiyim :)

Öylesin :) ama biraz deliliğin kimseye zararı olmaz yahu.(giggle) Bu arada gelirken normaldin, giderken çok atlamışsın zıplamışsın. Geçmiş olsun :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar