Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme tüm yazılanları sonuna kadar hak eden minnak prenses:)

ıstdr

Normal Üye
26 Tem 2019
12
16
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşlar burada daha çok yeniyim forumu keşfettikten sonra ufak bir gezintiyle her yerde aylin adını duyunca bi işkillendim benim kesin bu minnakı ziyaret etmem gerek dedim ve şansımı denedim hayatımda nadirdir şansım yaver gitti ve randevuyu aldım gider gitmez yazılanların az olduğunu anladım mükemmel bir karşılama mükemmel bi enerji mükemmel bir kadın güzel ve uzun bi sohbet derken tıpkı yazılanlar gibi birden bire kediden vahşi bir kaplana dönüşen bi güzellikle kendinizi olayın ortasında buluyorsunuz sonrası zaten onda size anın tadını çıkarmak düşüyor buzlu ve sulu oralı muhteşem ötesi tek kelimeyle zaten kadınlığıyla yakıp kavuruyor herşey için tekrar çok teşekkür ediyorum minnoş bana çok iyi geldin rumuz:doktor:))

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
160
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kaplanı istiyorum 😎🔥🔥🔥🔥😂😂
images

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
delircem ya ben daha bi cvp alamadim birak gorusmeyi

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
160
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
delircem ya ben daha bi cvp alamadim birak gorusmeyi
O zaman yak dostum 🚬🚬🚬

Dinyeyince edit yapmak istedim.
Bu türkü'nün çok derin bir hikayesi var
Hemen paylasayim sizlerle
"Tarih 4 Nisan 1953, Saat 02:15; yer de Çanakkale Boğazı Nağra Burnu açıklarıdır.
Gittiği uzun ve yorucu bir seferden dönen Dumlupınar Denizaltısı,
Nağra Burnu açıklarında İsveç bandıralı Nabuland şilebi ile çarpışmıştır. Üstelik hava da soğuk ve kapalıdır. Göz gözü görmemektedir.
Dumlupınar Denizaltısı çarpışmanın etkisiyle saniyeler içinde sulara gömülmüştür. Gemide ise 81 kişilik mürettebattan 59 mürettebat hayatını kaybetmiş ve geriye yalnızca 22 kişi sağ kalabilmiştir. Fakat bu 22 kişi geminin torpido bölümünde mahsur kalmıştır. Burada kimse ile iletişim kuramayan mürettebat kurtarılmak için nasıl bir yol bulacaklarını düşünmektedir. Sonra akıllarına bir fikir gelir ve telefon şamandırasını su yüzeyine fırlatırlar. Bu sayede gemi ile irtibat da sağlanmış olur.
Gemidekiler bu sağ kalan 22 kişiyi kurtarmak için adeta seferber olurlar. Fakat 22 kişiyi uyarmaktan da geri durmazlar. Uyarıları şöyledir: "Oksiyeni idareli kullanmak istiyorsanız şarkı-türkü söylemeyin ve sigara kullanmayın!"
Aradan saatler geçmiştir ve kurtarma çalışmaları halen devam etmektedir. Mahsur kalan 22 kişinin ise umutları da tükenmektedir. Tam bu anda bir anons gelir: "Türkü söyleyebilirsiniz ve sigara içebilirsiniz."
O 22 kişi hep bir ağızdan şu türküyü söyler:

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım
Sen sallan gel ben boyuna bakayım

Uzun olur gemilerin direği
Ah çatal olur efelerin yüreği
Yanık olur anaların yüreği

Vur ataşı gavur sinem ko yansın
Arkadaşlar uykulardan uyansın

Yanık olur anaların yüreği"

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben bu harika şeyleri neden hep sonra görüyorum? Neyse, Reha Muhtar AylinAylin bu harika yazıyı yorumlamak için azıcık müsaade ister sevgili tatlış doktor @ıstdr :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
arkadaşlar burada daha çok yeniyim forumu keşfettikten sonra ufak bir gezintiyle her yerde aylin adını duyunca bi işkillendim benim kesin bu minnakı ziyaret etmem gerek dedim ve şansımı denedim hayatımda nadirdir şansım yaver gitti ve randevuyu aldım gider gitmez yazılanların az olduğunu anladım mükemmel bir karşılama mükemmel bi enerji mükemmel bir kadın güzel ve uzun bi sohbet derken tıpkı yazılanlar gibi birden bire kediden vahşi bir kaplana dönüşen bi güzellikle kendinizi olayın ortasında buluyorsunuz sonrası zaten onda size anın tadını çıkarmak düşüyor buzlu ve sulu oralı muhteşem ötesi tek kelimeyle zaten kadınlığıyla yakıp kavuruyor herşey için tekrar çok teşekkür ediyorum minnoş bana çok iyi geldin rumuz:doktor:))

Sevgili @ıstdr , ben sevişmeye sevişme demem; sevişme muhabbetle harmanlanmayınca... :)

Tatlı tatlı sohbet ettiğimiz, tatlı tatlı seviştiğimiz harika bir sabahtı, teşekkür ederim. 😘
Hakkımda yazılanlar, forumu takip edenlerin gözünde çıtayı yükseltiyor ya, bazen o beklenti çıtasını aşamamaktan çok korkuyorum ama görüyorum ki seninle de aşabilmişiz, çok mutlu oldum. 😍 Yazılanlarla yaşananların tutarlılığı benim en büyük kıstasım.

Enerjimi, kaplanlığımı senin gibi tatlı beyefrndilerin olumlu yorumlarından, olumlu ve hoş yaklaşımlarından alıyorum. Yalnız, ne muhabbet ettik ama ha! :😎😘

Buzlu ve sulu oralı üzerinde denemesem olmazdı biliyorsun, hoşuna gittiyse ne ala! Bu buz sürecine yeni uyarlamalar getirmeyi düşünüyorum artık valla. :D

Her şeyin gönlünce olmasını dilerim genç ve tatlı doktorcuğum. 😘 Seni tanımak zevkti.

E YİNE NOT VE HEP NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler. 😘

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
O zaman yak dostum 🚬🚬🚬

Dinyeyince edit yapmak istedim.
Bu türkü'nün çok derin bir hikayesi var
Hemen paylasayim sizlerle
"Tarih 4 Nisan 1953, Saat 02:15; yer de Çanakkale Boğazı Nağra Burnu açıklarıdır.
Gittiği uzun ve yorucu bir seferden dönen Dumlupınar Denizaltısı,
Nağra Burnu açıklarında İsveç bandıralı Nabuland şilebi ile çarpışmıştır. Üstelik hava da soğuk ve kapalıdır. Göz gözü görmemektedir.
Dumlupınar Denizaltısı çarpışmanın etkisiyle saniyeler içinde sulara gömülmüştür. Gemide ise 81 kişilik mürettebattan 59 mürettebat hayatını kaybetmiş ve geriye yalnızca 22 kişi sağ kalabilmiştir. Fakat bu 22 kişi geminin torpido bölümünde mahsur kalmıştır. Burada kimse ile iletişim kuramayan mürettebat kurtarılmak için nasıl bir yol bulacaklarını düşünmektedir. Sonra akıllarına bir fikir gelir ve telefon şamandırasını su yüzeyine fırlatırlar. Bu sayede gemi ile irtibat da sağlanmış olur.
Gemidekiler bu sağ kalan 22 kişiyi kurtarmak için adeta seferber olurlar. Fakat 22 kişiyi uyarmaktan da geri durmazlar. Uyarıları şöyledir: "Oksiyeni idareli kullanmak istiyorsanız şarkı-türkü söylemeyin ve sigara kullanmayın!"
Aradan saatler geçmiştir ve kurtarma çalışmaları halen devam etmektedir. Mahsur kalan 22 kişinin ise umutları da tükenmektedir. Tam bu anda bir anons gelir: "Türkü söyleyebilirsiniz ve sigara içebilirsiniz."
O 22 kişi hep bir ağızdan şu türküyü söyler:

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım
Sen sallan gel ben boyuna bakayım

Vur ataşı gavur sinem ko yansın
Arkadaşlar uykulardan uyansın

Yanık olur anaların yüreği"

Aman sevgili @Renovatio1 , zaten ortam alev almaya müsait gazlamayalım lütfen. :D Neyse, @hbnaf bey şansını denemeye devam etsin ne diyelim. :) Bu arada bu türküyü de çok severim ha.

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
160
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İhh ıhh gayseriiii. deniyom deniyom olduramıyorum aylin
😂😂😂
Hocam ne bahtsız adamsın ya zamanım olsa var ya zaman çok dar ama kesinlikle Aylin hn ile görüşeceğim bir yolunu bulup umarım senden önce görüşmem çok üzülürüm 😂😂😂☺️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
denemeye değer dostum bence biraz yoğun gözünden kaçmıştır muhtemelen

Aayy, ayyy nasıl da biliyor. 😘 Mesaisel Aylin, Aylinsel Aylin, hobisel aylin derken vakit de az oluyor tabii.. 😋

6 Ağu 2019
32
31
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neler dönmüş neler 😊 Aylin hanimin hayranı çok belli ki keyif dolu ve bunu paylaşan bir insan

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Dostum bu güzel anlatım için teşekkürler... Tüylerim diken diken oldu... Şimdi bu türkü daha bir anlamlı geliyor...

Ayrıca yaşanan güzel anlarla ilgili paylaşımınız içinde teşekkür ederim.

Türkü cidden nefis... 🤩 Şu an dinliyorum manzaraya karşı...

Teşekkürler sevgili @sword976 😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
😂😂😂
Hocam ne bahtsız adamsın ya zamanım olsa var ya zaman çok dar ama kesinlikle Aylin hn ile görüşeceğim bir yolunu bulup umarım senden önce görüşmem çok üzülürüm 😂😂😂☺️

Sevgili @Renovatio1 , valla muhtemelen seninle daha önce görüşeceğiz, o bahtsız ben ne yapayım?😎

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Tabiki de aynı şekilde mi yapacagız? Baska müziklerde var dansta olur dur dur neler yapacağım sana :D

Daha neler yapacağım sana derken @Karkelo? Aman tanrım didim! Tehdit ediliyorum, heeelp! Bu bir savaş ilanıdır! Kork benden @Karkelo , bu saatten sonra ben entrikalarla dolu Osmanlı sarayının bir cariyesi, sen ise bir düşman kuvvetisin! 😈😂😂😂

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tehditse tehdit, savaştan kaçmak yok.

Divanda Şişli ovası kararını aldık bi kere hayırlara vesile olsun.

Fight Night Round 6 :D

Daha neler yapacağım sana derken @Karkelo? Aman tanrım didim! Tehdit ediliyorum, heeelp! Bu bir savaş ilanıdır! Kork benden @Karkelo , bu saatten sonra ben entrikalarla dolu Osmanlı sarayının bir cariyesi, sen ise bir düşman kuvvetisin! 😈😂😂😂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Dostum bu güzel anlatım için teşekkürler... Tüylerim diken diken oldu... Şimdi bu türkü daha bir anlamlı geliyor...

Ayrıca yaşanan güzel anlarla ilgili paylaşımınız içinde teşekkür ederim.

Sevgili @sword976 , teşekkürler. 😘 Bu arada bu harika türküyü ben de çok severim ve Ali kırca da harika seslendiriyor ama hemen hemen söyleyenlerin hepsi harika seslendirmiş de diyebilirim, sözler müthiş ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar