Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Trakyanın Fethi : yaprak kalesi

Serdar64 Çevrimdışı
1 Nis 2019
227
358
Cinsiyetiniz nedir?
Malum istanbul büyük şehir benim işim de genelde anadolu yakasında olduğu için avrupa yakasındaki pembişlere hep bir merakla bakıyoruz

Bu sefer ilk defa işim avrup yakasına düşünce büyük bir hevesle bu taraftaki pembiş üyelerimizi inceledim içinde 67tanesi finale bıraktım ilk 4 ü belirleyip sonra bir de bunları sıraladım ve evet 1 nci sırada Beylikdüzü Yaprak var

İletişim çok hızlı anında dönüyor ve . Randevu konusunda gerekli esnekliği gösteriyor (kastım randevuya varış saati malum trafik vb bir sürü etken tam zamanı tahmin kolay değil

Yaprak hn resimleri zaten inanılmaz uzun düzgün bacaklar muhteşem bir kalça anlatmaya gerek yok tanıtım sayfasından açıp bakın sedece kendisi o resimlerden daha güzel yoksa birebir aynı

Fakat içeri girer girmez direk şok oluyorsunuz çünkü yüzü gerçekten çok tatlı . Ufak bir surat çekiksi gözler (not öz be öz Türk hemide Angaralı) uzun bir boyun.. anlatılmaz yaşanır . Hatta çıkmadan rica ettim günlülk kıyafetlerini giydi acaip çekici bir genç kız. Yolda görseniz aşık olup peşine düşersinz o derece

Kendisi son derece keyifli bir arkadaş bir ara sohbet baya bi koyulaştı nerdeyse niye geldiğimi unutup orada 1 saati geçirecektim. Not yatakta da son derece aktif ve eğlenceli bir kız bşr an kendisi ile yıllardığım çıktığım bir kız havasına bile girdim

Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben şu anda anadolu yakasından nasıl gelir giderim hesabındayım

Çok teşekkürler çıtır güzel

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar