Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Toprak İle İlk Görüşmemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atasehir

Normal Üye
15 Mar 2023
3
13
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 3 4 ay kadar önce halkalıdaki evinde 2 ve 3 saatlik ayrı zamanlarda iki görüşme gerçekleştirdik.

Evinin konumu arenapark arkası ulaşımı kolay, apartman site içinde kapının önüne arabanızı koyup çıkabileceğiniz kolaylıkta ve rahatlıkta. Evi Toprak Hn ı yansıtan çok şirin çok düzenli bir ev, duvarlarda tablolar yatağının yanında ayna, ses çıkarmayan rahat yatağı 😊😊🙈

İki görüşmemde süper geçti fazlasıyla hakkını veren bir partner nasıl hazırlanmamı istersin diye sordu bu beni çok mutlu etmişti ben zaten onun tek bi resimine vurulup gitmiştim tam istediğim gibi karşıma çıkmıştı at gibiydi 🙃

Vücuduna gelecek olursak saçlarından tutun kaşlarına kadar ellerinden kalçalarına her tarafından kadınlık akan üzerinden inmek istemeyeceğiniz bir bayan arkadaş nasıl yanından üzgün ayrıldım düşünmek bile istemiyorum.

Görüşmemizde oraldan başladık sizinle oynuyor arkanıza geçmenizi istiyor elleri hiç rahat durmuyor bi anda dizlerinin üstüne çöküyor oral yapıyor bir bakıyorsunuz sizi yatağa atıyor oral yapıyor sizin vücüduyla oynamanıza izin veriyor hatta sizden daha çok istekli birşekilde sevişmeye devam ediyor :)

Anal istemiştim fakat oraya nasıl yapacağımı canının acıyacağını düşünerek ağzımdan bu isteğim çıkmadı gidip gelirken gözümle bakmakla yetinmiştim

Seans araları salonda oturuyor müzik dinliyor bişeyler konuşuyor ve oynaşıyorduk

Muhabbeti çekilir düzgün bir insan

Tekrar görüşmek üzere diyip referans değerlememi burada bitiyorum

Toprak hanım tek kelime ile afetül devransınız 😈😎😍😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar