Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Toprak hanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,083
1,906
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toprak hanım görüşmek istediğim kızlar arasında idi. Ani bir kararla sabahtan yazdım ve hızlı bir geri dönüş ile randevu oluşturduk. Toprak hanım araba veya toplu taşıma ile geleceklere ulaşım konusunda destek oluyor hatta yürüyüş tipinize göre kaç dakikada gelebileceğinize kadar detay veriyor 😁

Kapıda beni vücudunun güzelliklerini saklamayan seksi siyah bir elbise ile karşıladı. El yıkama faslından sonra salona geçtik. İkramlar gayet bol ve çeşitli. Meyvesi, tatlısı, gazozu, sodası her şey var. Genelde ilgimi karşımdaki kişiye verdiğim için ikramlara çok odaklanamıyorum. Sadece görüşme sonrasında düşen kan şekerimi yükseltmek için üzümlere dadandım 😊

Çay, kahve teklifine dayanamayıp karşılıklı kahveler eşliğinde sohbete oturduk. Bu alemde tanıdığım içi dışı bir kızlardan biri oldu Toprak hanım. Dobra bir insan. Aynı zamanda çok neşeli. Onunla sohbet ederken gam, tasa, keder kalmıyor, gülmeyi seviyor.

Bir süre sonra geliş amacımızı hatırladık ve banyo faslını bitirdikten sonra yatak odasına geçtik. İçeri girerken kendisi soyunmaya başladığı için onu seyretmekten odadaki aynaları fark etmedim ilk başta 😅
Önce hafif bir masaj yapmak istedim ve hafif bir bebek yağı eşliğinde vücudunu tanımaya başladım. Kadife bir ten, ellerinizi dolduran bir vücut ve kendisi spor yaptığı için her şey orantılı 😍 Aynalardan izleyerek bu güzel vücuda dokunmak insanı başka alemlere götürüyor 🥰

Sonrasında yatakta yanına uzandım. Bir taraftan ellerim vücudundan kopamazken dudaklarımız birleşti ve uzun uzun öpüştük.
Artık kendimi ona bırakmıştım. Beni ayağa kaldırdı, yatak ucuna sırtüstü gelecek şekilde başını koydu ve beni yanına çağırdı. Dizlerimi kırmam ile birlikte farklı bir oral deneyimi yaşamaya başladım. Sonra eğilip ona oral seks yapıp yapamayacağımı kontrol ettim. Yapabileceğimi görünce ayakta 69 olmasa da benim için ona yakın bir deneyim oldu 😂

Sonrasında yatakta cowgirl, reverse cowgirl, pronebone, misyoner ve adını bilmediğim bir kaç pozisyonla birlikte finale vardık. Taş gibi kalçaları ile yaptığı bazı hareketler var buraya yazamıyorum fakat hatırladıkça insan fena oluyor ;)

Efendim bu işin sonunda sohbeti, muhabbeti, yatağı keyifli bir kadın tanımış oldum. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum 😘

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad paylaşım için teşekkürler de keşke şu adını bilmediğin pozisyonları biraz açıklasaydın, ufkumuz gelişirdi. 😁😁😁

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler, özellikle baş aşağı yaptırılan oral candır, eski günlerim canlandı yine kafamda... :D

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
652
475
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Taş gibi kalçalar gerçektende dendiği gibi benimkide rüya gibi bi görüşmeydi özellikle kalçanın tam önde olduğu pozisyonlarda çikolata soslu manzara muhteşemdi :D

5 Ağu 2022
90
134
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için sağol hanfendiyi uzun zamandır takip ediyorum en yakın zamanda ziyaret organize edicem

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
150
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

volkan29

Normal Üye
26 Eki 2012
18
35
34
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar