Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tiger, İncilay Diyarında

tiger6129

Normal Üye
1 Haz 2022
16
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güleryüzlü bir hanımefendi karşılıyor sizi. Tüm endişeleriniz yerini huzura bırakıyor. Samimi sohbeti ile sizi sakinleştirici bir etkisi var İnci'nin. Saat, dk vs. takıntısı yok. En büyük etkisi sanırım güven verici, insanın içinde kelebekler uçuşturan tebessümü olsa gerek. O kadar naif bir hanımefendi ki insan incitmekten, kalbini kırmaktan korkuyor. Hülâsa eskiler "İstanbul beyefendilerinden" bahseder ya işte İnci tam bir "İstanbul hanımefendisi". Onu tanımaktan tarifi imkansız bir memnuniyet duydum. Umarım ona karşı incitici bir davranışım olmamıştır.

Hani derler ya "Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış" İnci'nin yüz güzelliği kadar gözleri de insanın aklını başından alıyor. Bana Çok sevdiğim Atsız'ın "Geri Gelen Mektup" şiirindeki şu dizeleri anımsatıyor:

Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın,
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın,
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!

Ayrılırken sadece "ikinci görüşme için nasıl zaman oluştururum" düşüncesi ile yağmur altında kaldırımları arşınlıyordum. Her şey için teşekkürler İnci. 😍😘😊

Mesutt Çevrimdışı
1 Ocak 2023
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumda referanslarını severek okuduğum tek kişi paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

11 Eki 2021
46
34
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için çok teşekkürler, merak uyandırdı. 😊

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
439
Güleryüzlü bir hanımefendi karşılıyor sizi. Tüm endişeleriniz yerini huzura bırakıyor. Samimi sohbeti ile sizi sakinleştirici bir etkisi var İnci'nin. Saat, dk vs. takıntısı yok. En büyük etkisi sanırım güven verici, insanın içinde kelebekler uçuşturan tebessümü olsa gerek. O kadar naif bir hanımefendi ki insan incitmekten, kalbini kırmaktan korkuyor. Hülâsa eskiler "İstanbul beyefendilerinden" bahseder ya işte İnci tam bir "İstanbul hanımefendisi". Onu tanımaktan tarifi imkansız bir memnuniyet duydum. Umarım ona karşı incitici bir davranışım olmamıştır.

Hani derler ya "Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış" İnci'nin yüz güzelliği kadar gözleri de insanın aklını başından alıyor. Bana Çok sevdiğim Atsız'ın "Geri Gelen Mektup" şiirindeki şu dizeleri anımsatıyor:

Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın,
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın,
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!

Ayrılırken sadece "ikinci görüşme için nasıl zaman oluştururum" düşüncesi ile yağmur altında kaldırımları arşınlıyordum. Her şey için teşekkürler İnci. 😍😘😊
Benim güzel naif bebeğim zaman ayırıp bu yazıyı yazdığın için nezaketin ve içtenliğin için çok teşekkür ederim... Benim içinde dolu dolu bir görüşme olmuştu.. Birlikte güzel zaman geçirdik iyi ki geldin ve iyiki tanıdım seni bebeğim çok öpüyorum seni görüşmek üzere 💜😘💐😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar