Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme The Girl Next Door; Serel with -KaiserSoze-

28 Ara 2020
37
111
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın tarihte Serel Hanım’a misafir oldum. Meğer evi bana baya yakınmış neredeyse komşu sayılırız. Konum, giriş-çıkış çok rahat ve evin fiziki şartları gayet iyi. Serel’in kendisini tanımaya anlatmaya ise bir görüşme yetmez kanaatindeyim. Ayrı bir gizemi ayrı bir havası var, insanda tanıdıkça daha da merak uyandıracak cinsten. Fizik olarak zaten olağanüstü, beğenmeyen taş olur o derece. Malum konuda ise detaya çok girmeyeyim ama giriş(Oral all time listemde ilk 3’e girer,çok iyiydi) gelişme sonuç her yönüyle sizi tatmin edecektir.. Zaman sıkıntımdan ötürü de kısa bir görüşme oldu, daha uzun süreli görüşme çok daha keyif verecektir adım gibi eminim. Konuşmayı insan tanımayı seven biri olarak beni en çok etkileyen Serel kadar ne istediğini bu kadar bilen ona göre planlayıp o yönde yaşayan birini daha önce tanımadım ve saygı duydum cidden. Bu konuda tanıştığım en NET pembiş olabilir. Gönlüne göre bir hayata inşallah tez zamanda erişmesini dilerim.

Son olarak yine bu forumun taşında, tuğlasında emeği olan herkese teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. İyi ki varsın FORUM, kıymetini bilene cidden DÜNYALARI sunuyorsun..

P.S: Başka plan için yine sana yazmıştım Serel, ama sanırım beni engelledin mesajlarım iletilmedi🤷🤷 Gayet iyi keyifli bir görüşme geçirdik diye düşünüyordum, ama yine de bir hatamız olduysa affola🙏 Engellediysen de vardır kendince haklı bir nedeni, her zaman SAYGI bizden🙋‍♂️

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yakın tarihte Serel Hanım’a misafir oldum. Meğer evi bana baya yakınmış neredeyse komşu sayılırız. Konum, giriş-çıkış çok rahat ve evin fiziki şartları gayet iyi. Serel’in kendisini tanımaya anlatmaya ise bir görüşme yetmez kanaatindeyim. Ayrı bir gizemi ayrı bir havası var, insanda tanıdıkça daha da merak uyandıracak cinsten. Fizik olarak zaten olağanüstü, beğenmeyen taş olur o derece. Malum konuda ise detaya çok girmeyeyim ama giriş(Oral all time listemde ilk 3’e girer,çok iyiydi) gelişme sonuç her yönüyle sizi tatmin edecektir.. Zaman sıkıntımdan ötürü de kısa bir görüşme oldu, daha uzun süreli görüşme çok daha keyif verecektir adım gibi eminim. Konuşmayı insan tanımayı seven biri olarak beni en çok etkileyen Serel kadar ne istediğini bu kadar bilen ona göre planlayıp o yönde yaşayan birini daha önce tanımadım ve saygı duydum cidden. Bu konuda tanıştığım en NET pembiş olabilir. Gönlüne göre bir hayata inşallah tez zamanda erişmesini dilerim.

Son olarak yine bu forumun taşında, tuğlasında emeği olan herkese teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. İyi ki varsın FORUM, kıymetini bilene cidden DÜNYALARI sunuyorsun..

P.S: Başka plan için yine sana yazmıştım Serel, ama sanırım beni engelledin mesajlarım iletilmedi🤷🤷 Gayet iyi keyifli bir görüşme geçirdik diye düşünüyordum, ama yine de bir hatamız olduysa affola🙏 Engellediysen de vardır kendince haklı bir nedeni, her zaman SAYGI bizden🙋‍♂️
Serel ülke dışında şuan teli kapalı engellemimistir iş teli kapalı özel telinden dahi biz ara ara yazisiyoruz eylül 20 'de dönecek ayrıca güzel bir görüşme olmuş neden engelelsin ki sevismenize saglik ayın 20 den sonra yazarsanız döner size muhakkak

28 Ara 2020
37
111
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel ülke dışında şuan teli kapalı engellemimistir iş teli kapalı özel telinden dahi biz ara ara yazisiyoruz eylül 20 'de dönecek ayrıca güzel bir görüşme olmuş neden engelelsin ki sevismenize saglik ayın 20 den sonra yazarsanız döner size muhakkak

Hadi ya 13’ünde ydışı gezisine gideceğini konuşmuştuk ben o yüzden burada sanıyorum☺️ Ben de anlamlandıramamıştım zaten bgn farkettim niye engelledi ya falan diyorum kendi kendime🤦‍♂️ Sizin kulaklarınızı da çınlatmıştık Seda Hanım, teşekkürler bilgilendirme için🙏 Sizinle de tanışmak dileğiyle.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sedoşum açıklamış tatildeyim. Telefonum kapalı güldük eğlendik neden engelleyeyim 🤣 çok keyifli bol kahkahalı görüşmemiz için ben teşekkür ediyorum döndüğümde görüşmek üzere diyorum 🥰🥰🥰🥰
Serel hanımın sekreteri konusuyorrr🤣🤣🤣

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok doğru bir tespit :)

yaşayana yaşatana paylaşım oluşturup bizim le paylaştığı için teşekkürler ....

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşim için teşekkürler

25 Eyl 2021
82
79
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun boylu bayanlara karşı hep zaafım olmuştur. İstanbula ilk gidişimde görüşmek isterim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar