- 28 Ara 2020
- 37
- 111
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yakın tarihte Serel Hanım’a misafir oldum. Meğer evi bana baya yakınmış neredeyse komşu sayılırız. Konum, giriş-çıkış çok rahat ve evin fiziki şartları gayet iyi. Serel’in kendisini tanımaya anlatmaya ise bir görüşme yetmez kanaatindeyim. Ayrı bir gizemi ayrı bir havası var, insanda tanıdıkça daha da merak uyandıracak cinsten. Fizik olarak zaten olağanüstü, beğenmeyen taş olur o derece. Malum konuda ise detaya çok girmeyeyim ama giriş(Oral all time listemde ilk 3’e girer,çok iyiydi) gelişme sonuç her yönüyle sizi tatmin edecektir.. Zaman sıkıntımdan ötürü de kısa bir görüşme oldu, daha uzun süreli görüşme çok daha keyif verecektir adım gibi eminim. Konuşmayı insan tanımayı seven biri olarak beni en çok etkileyen Serel kadar ne istediğini bu kadar bilen ona göre planlayıp o yönde yaşayan birini daha önce tanımadım ve saygı duydum cidden. Bu konuda tanıştığım en NET pembiş olabilir. Gönlüne göre bir hayata inşallah tez zamanda erişmesini dilerim.
Son olarak yine bu forumun taşında, tuğlasında emeği olan herkese teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. İyi ki varsın FORUM, kıymetini bilene cidden DÜNYALARI sunuyorsun..
P.S: Başka plan için yine sana yazmıştım Serel, ama sanırım beni engelledin mesajlarım iletilmedi Gayet iyi keyifli bir görüşme geçirdik diye düşünüyordum, ama yine de bir hatamız olduysa affola Engellediysen de vardır kendince haklı bir nedeni, her zaman SAYGI bizden
Son olarak yine bu forumun taşında, tuğlasında emeği olan herkese teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. İyi ki varsın FORUM, kıymetini bilene cidden DÜNYALARI sunuyorsun..
P.S: Başka plan için yine sana yazmıştım Serel, ama sanırım beni engelledin mesajlarım iletilmedi Gayet iyi keyifli bir görüşme geçirdik diye düşünüyordum, ama yine de bir hatamız olduysa affola Engellediysen de vardır kendince haklı bir nedeni, her zaman SAYGI bizden