Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Teşekkürler Serel

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
131
138
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel hanımla pazartesi günü (referansım sağ olsun) incall görüşmemiz oldu. İletişime geçtiğimiz ilk andan görüşmenin sonuna kadar gerçekten başta güzelliğiyle, aklı ve fikriyatıyla beni büyülediğini kendisine ilettim; sizlere de yazıyorum. Öncelikle kendisinin gencecik, uzun boylu, yapılı ama bir o kadar da zarif; duru bir güzelliğe sahip ve tam anlamıyla bir kuğu misali büyüleyici olduğunu yazmalıyım.
Kedicikleri çok şekerler 🐈 🐈‍⬛ 🐱kedileri gibi kendisininde ilgisi ve sohbeti çok doyurucu. Yani; ‘ben sapyoseksüelim’ diyene de, demeyene de hitap ediyor. 😁
Görüşmedeki yaşanılan cinsellik hakkında detay yazmayacağım ama mutlu ayrıldığımı bilmenizi isterim.

Teşekkürler Serel. Seni tanıdığıma gerçekten memnun oldum. 😘

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,436
2,001
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Serel özel bir kişiliktir,candır ..
Paylaşım için teşekkürler..

Burki59 Çevrimdışı

Burki59

Normal Üye
18 Eki 2021
25
150
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmenize sağlık, Serel ile görüşmemiz sonrası benim için de bir kıyas noktası haline gelmişti. Görüşme amacıyla birini incelediğimde; Serel’den iyi midir? Serel’den güzel midir? İç sesim hep bir muhakeme halinde 😅 Kıyaslamalarda galip gelene daha rastlamadım 😂 Serelsilin etkisi geçmedi sanırım, bir hatırlatma dozu almam yakındır 🤩

Son düzenleme:
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel hanımla pazartesi günü (referansım sağ olsun) incall görüşmemiz oldu. İletişime geçtiğimiz ilk andan görüşmenin sonuna kadar gerçekten başta güzelliğiyle, aklı ve fikriyatıyla beni büyülediğini kendisine ilettim; sizlere de yazıyorum. Öncelikle kendisinin gencecik, uzun boylu, yapılı ama bir o kadar da zarif; duru bir güzelliğe sahip ve tam anlamıyla bir kuğu misali büyüleyici olduğunu yazmalıyım.
Kedicikleri çok şekerler 🐈 🐈‍⬛ 🐱kedileri gibi kendisininde ilgisi ve sohbeti çok doyurucu. Yani; ‘ben sapyoseksüelim’ diyene de, demeyene de hitap ediyor. 😁
Görüşmedeki yaşanılan cinsellik hakkında detay yazmayacağım ama mutlu ayrıldığımı bilmenizi isterim.

Teşekkürler Serel. Seni tanıdığıma gerçekten memnun oldum. 😘
Sewişmenize sağlik

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşıomınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar