Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Teşekkürler ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Macitbey

Normal Üye
15 Ağu 2022
6
34
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaren son derece misafirperver ve nazik biri. Görüşmemizde öyle büyük bir sorun olmadı ancak aradığımı da bulamadım. O günkü modu mu düşüktü yoksa benimle alakalı bir durum muydu bilemiyorum ancak göz temasından tamamen kaçınıyor. her şeyi yapmak için yapıyor gibiydi. öpüşmesi, dokunması dahi "hadi bitsin" havasındaydı. görüşme 1 saatlik diye mi çok ciddiye almadı emin değilim, "sipariş bekliyorum" diyerek beni hem seans öncesi hem de seans arası uzun süre yalnız bıraktı. 1 saatlik görüşmenin 20-25 dakikası falan aksiyondu. bir o kadar da tek başıma oturdum :) olumlu yanları ise muhteşem oral yapıyor, fiziği hoş ve tertemiz biri. kendisine teşekkür ederim, belki de benim şanssızlığımdı ancak bir daha görüşeceğimi sanmıyorum.

Üye silindi 81111

Yaren son derece misafirperver ve nazik biri. Görüşmemizde öyle büyük bir sorun olmadı ancak aradığımı da bulamadım. O günkü modu mu düşüktü yoksa benimle alakalı bir durum muydu bilemiyorum ancak göz temasından tamamen kaçınıyor. her şeyi yapmak için yapıyor gibiydi. öpüşmesi, dokunması dahi "hadi bitsin" havasındaydı. görüşme 1 saatlik diye mi çok ciddiye almadı emin değilim, "sipariş bekliyorum" diyerek beni hem seans öncesi hem de seans arası uzun süre yalnız bıraktı. 1 saatlik görüşmenin 20-25 dakikası falan aksiyondu. bir o kadar da tek başıma oturdum :) olumlu yanları ise muhteşem oral yapıyor, fiziği hoş ve tertemiz biri. kendisine teşekkür ederim, belki de benim şanssızlığımdı ancak bir daha görüşeceğimi sanmıyorum.
Bazen uyumu yakalayamayabiliyoruz. Hadi bitsin diye hiçbirzaman bir tutumum olmadı ama demekki öyle hissettirmişim . 1 saatlik diye düşünücek olsam gorusmelerımı 2 saatten başlatırım. Benim için 1 saatte 4 saatte aynı değerdedir. keyif verdiğim anlarda olmuş size en azından. Yinede samimi ve gerçek düşüncelerinizle referans açtığınız için teşekkür ederim. Sahtecilik yok tıpkı diğer referanslarım gibi.Uyum sağlıcağınız birinin denk gelmesi dileğiyle.

12 Şub 2022
123
157
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1 saatlik randevuda 20-25 dk aksiyon bence çok iyi bir süre.
10 dk, içeri girdin hoşgeldin sohbet falan,
10 dk. Duş faslı, dişleri fırçalama,kurulanma falan diyelim eder 20 dk.
20 dk+ 25 dk aksiyon: 45 dk eder zaten.
Kalan 15 dk. da başka bir şey olmayacağına göre kargosunu bekleyebilir bence...
Yaren hanımın da dediği gibi,
Her zaman,herkesi memnun etmek mümkün olmayabiliyor...
Sağlık olsun diyelim.
Ben katılmıyorum 25 dakika aksiyona. Ne o öyle git gel git gel. SIKICI.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
508
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bazen uyumu yakalayamayabilirsiniz, böyle şeyler olur.

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,745
3,221
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

1 saatlik bir görüşmede iletişim kurmak çok da kolay değil, hele uyum yakalamak çok zor. O yüzden daha çok seks odaklı değerlendirmek doğru geliyor bana bu tip görüşmeleri. @Yaren Acar son derece samimi bir şekilde yanıtlamış, her ne kadar süre gözetmiyorum dese de ben erkek gözüyle 1 saatlik görüşmelerin aradığınız sadece seks odaklı bir görüşme değilse ve önceden bir tanışıklık yoksa belli bir çizginin üzerine çıkmasının zor olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun

chtazgn Çevrimdışı
24 Eki 2021
228
293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bence de 1 saatte 20-25 dakika ortalama bir aksiyon süresi, çokta kötü bir süre değil. Daha iyi olabilirdi tabi ama kısmet... Benimde arada bu tarz durumlarım oldu, çok takma sonuçta aksiyon olmuş. hiç olmayabilirdide...

17 Haz 2023
193
170
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
etkileşim,akabin de ten uyumu çok önemli,belki size komik gelecek ilk yazdığınız anda bu başlıyor aslında,zaten devamında muhteşem anlar birbirini takip ediyor,ayrıca şunu belirtmek istiyorum ,karşımızdaki bayan bizim için ne kadar titiz ve özenli hazırlanıyorsa,biz de aynı şekilde buna azami derece dikkat etmeliyiz,tenimiz,vücudumuz,ağzımız ne kadar temiz olursa ,etkileşim daha güzel ve etkili olur,yoksa ağzı kokan birisi ile tabiki hiçbir bayan öpüşmek istemez (sizi kırmadan başka bir nedenle reddeder)(bu arada yazdıklarım genel şeyler ,bu arkadaşla bu paylaşımla ilgisi yok),bu arada dürüst ve medeni yaklaşımından dolayı her iki tarafa teşekkür ediyorum

slm

3 Ağu 2022
60
106
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Bazen uyumu yakalayamayabiliyoruz. Hadi bitsin diye hiçbirzaman bir tutumum olmadı ama demekki öyle hissettirmişim . 1 saatlik diye düşünücek olsam gorusmelerımı 2 saatten başlatırım. Benim için 1 saatte 4 saatte aynı değerdedir. keyif verdiğim anlarda olmuş size en azından. Yinede samimi ve gerçek düşüncelerinizle referans açtığınız için teşekkür ederim. Sahtecilik yok tıpkı diğer referanslarım gibi.Uyum sağlıcağınız birinin denk gelmesi dileğiyle.
Ne kadar kibar , naif ve olgun bir yanıt ❤️👏🏻 En kısa sürede görüşmek üzere …

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
147
195
Cinsiyetiniz nedir?
Sadece forumda değil, memlekette özlediğimiz seviyede medeni bir diyalog. İki taraf da ne kadar nazik ve başarılı şekilde ifade etmiş kendini. Gerçekten çok hoşuma gitti. Bu yanıtı ile de hiç radarımda olmayan Seray radarıma girmiş oldu. Nötr yanıttan pembiş beğenmek de garip ama öyle oldu vallahi!

7 Haz 2024
66
97
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalnız referansın üzerinden 1.5 yıl geçmiş, bugün gündem oldu :)

Seray'ı yıllardır tanıyan, onlarca kez görüşmüş biri olarak diyebilirim ki, göz teması olmadan, uzun uzun ön sevişmeden, DFK yapmadan birlikte olduğumuz olmamıştır. Hep bol sohbetli, hep samimi (ama yılışık değil) birliktelikler olmuştur. Ben de her defasında 1 saatlik ziyaretlerde bulunurdum o dönem, vakit darlığı nedeniyle, hiç aksilik yaşamadım. Hatta ön sevişme o kadar uzun sürerdi ki, biz daha 69'da ön sevişmedeyken patladığım çok olmuştur. Bilemiyorum, belki çok eskiden gelen tanışıklığın etkisi vardır bunda ama verdiği cevap zaten Seray'ın gerçek kimliğini ortaya koymuş.

Şu anda hiç hazzetmediğim bir şeyi yapıyorum, nötr bir referansın altına "Ama ben görüştüm, çok iyiydi" yorumu yapmış oluyorum ama iki taraf da kendilerini güzel bir şekilde ifade edip durumu kabul ettikleri için bu yorumu hakeden bir referansa dönüşmüş konu. Bu sebeple ben de düşüncelerimi eklemek istedim.

Seray candır.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,269
2,171
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne bekledim ne buldum 🤣
Sonuçta 1 saat ne kadar sohbet edebilirsiniz ki göz teması önemli ama hepimiz insanız mod düşük zamana denk gelmişte olabilir bazen frekensta tutmayabilir .

Ama anladığım kadarı ile @Seray AKMAN üstüne düşeni elinden geldiğince yapmış ortada sahte hiç bir şey yok . Her şey samimi geçmiş en azından frekans tutmadığını hissettirmiş
1 saatlik görüşme tanışma için yeterli değil . Bence

Almaya gittiğiniz hizmeti almışsınız 20-25 dk aksiyon servis güzel diye de belirtip nötr referans adil olmamış sanki

Son düzenleme:

Üye silindi 81111

Ne bekledim ne buldum 🤣
Sonuçta 1 saat ne kadar sohbet edebilirsiniz ki göz teması önemli ama hepimiz insanız mod düşük zamana denk gelmişte olabilir bazen frekensta tutmayabilir .

Ama anladığım kadarı ile @Seray AKMAN üstüne düşeni elinden geldiğince yapmış ortada sahte hiç bir şey yok . Her şey samimi geçmiş en azından frekans tutmadığını hissettirmiş
1 saatlik görüşme tanışma için yeterli değil . Bence

Almaya gittiğiniz hizmeti almışsınız 20-25 dk aksiyon servis güzel diye de belirtip nötr referans adil olmamış sanki
Bu referansı nötr diye açan beyfendi sonra beni
referans olarak verdi😅

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,269
2,171
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allahın sopası yok dedikleri bu olsa gerek 🙈🙈🙈

Sizde nötr referans yazıyor deseydiniz 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar