Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Teşekkür

Sevgiliye

Normal Üye
10 Ağu 2021
39
13
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk olarak yanlış anladıysam çok özür dilerim ama eğer bir görüşme olmadan olumlu görüşme diye bir başlık açıldıysa bu doğru bir durum değil...

İkinci olarak sizin diğer forum ve burada Yeşim hanıma karşı birden çok sayıda olumsuz mesajınızı hatırlıyorum. Ayrıca diğer referansa yazdığınız son mesaj da bence çok ağırdı...

Aranızda ne yaşandı tam olarak bilmiyorum ve belki de bana laf düşmez ama hoş bir durum değil gibi...
Olumlu görüş bence sadece görüşme olduktan sonra da acilmamali eğer sorun çözüldüğüne inanıyorsanız da olmalı diye düşünüyorum yoksa bir başka art niyet Yok

Üye silindi 83129

İlk olarak yanlış anladıysam çok özür dilerim ama eğer bir görüşme olmadan olumlu görüşme diye bir başlık açıldıysa bu doğru bir durum değil...

İkinci olarak sizin diğer forum ve burada Yeşim hanıma karşı birden çok sayıda olumsuz mesajınızı hatırlıyorum. Ayrıca diğer referansa yazdığınız son mesaj da bence çok ağırdı...

Aranızda ne yaşandı tam olarak bilmiyorum ve belki de bana laf düşmez ama hoş bir durum değil gibi...
İletişimi düzgün kurarak çözülemiycek bi durum olmadığına inanıyorum o yüzden yanlış anlaşılmalar düzeltilmiştir 🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar