- 22 Mar 2021
- 180
- 180
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün,
Çok güzel bir sürpriz yaşadım.
Bir @DENİZ tasavvur edin zihninizde... Duru,minnak,tatlı,neşe dolu.
İşte ben , o @DENİZ i gördüm.
İletişimi çok iyi. Kendisi ile gayet iyi anlaştım. Tertemiz minnoş bir vücut. Kapris ve egosuz. Bir @DENİZ gördüm.Sehvetli,partneri için zirveyi arzulayan.Kisa bir zaman diliminde tanımak çok güzel ve özeldi.Ve beklenen anlar.... Evet, yaklaşımı ve öpüşmesi harika. Oral başarılı.Pozisyon zenginliği sağlı sollu kanat bindirmesi yapan orta saha gibi.Ve şehvetten size karşılık verirken, ah o haykırışları.
Evet,bir ara "yemin ediyorum-terminator gibisin" nidalariile zirvede.
Bİr futbolcu olsa virtüöz orta saha olurmuş,kanımca.
Ve,böyle güzel bir günü yaşatan,sevgili @DENİZ teşekkür ederim. Çok çok öperim. Unutmadan yüzmeyi iyi bilirim. Minnak kalbinde yer edindiysem , ne mutlu bana
Çok güzel bir sürpriz yaşadım.
Bir @DENİZ tasavvur edin zihninizde... Duru,minnak,tatlı,neşe dolu.
İşte ben , o @DENİZ i gördüm.
İletişimi çok iyi. Kendisi ile gayet iyi anlaştım. Tertemiz minnoş bir vücut. Kapris ve egosuz. Bir @DENİZ gördüm.Sehvetli,partneri için zirveyi arzulayan.Kisa bir zaman diliminde tanımak çok güzel ve özeldi.Ve beklenen anlar.... Evet, yaklaşımı ve öpüşmesi harika. Oral başarılı.Pozisyon zenginliği sağlı sollu kanat bindirmesi yapan orta saha gibi.Ve şehvetten size karşılık verirken, ah o haykırışları.
Evet,bir ara "yemin ediyorum-terminator gibisin" nidalariile zirvede.
Bİr futbolcu olsa virtüöz orta saha olurmuş,kanımca.
Ve,böyle güzel bir günü yaşatan,sevgili @DENİZ teşekkür ederim. Çok çok öperim. Unutmadan yüzmeyi iyi bilirim. Minnak kalbinde yer edindiysem , ne mutlu bana