Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Terapist Fulya

ned stark

Normal Üye
22 Eyl 2023
2
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şeyin başı şunu söyelemeliyim fiziği çok güzel.1 gün öncesinden iletişim kurduk ve hızlı geri dönüşüyle hemen randevu oluşturduk.Çok sıcak ve içten bir şekilde ağırladı. Vakit geçirdiğimiz iki odada da çok keyif aldım. Birinde her şeyi konuşabileceğiz anlayışlı, güler yüzlü bir hanımefendiyken, yatak odasında ise partnerini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan bir canavara dönüşüyor:) dr.jekyll ve mr hyde gibi :) Karşı karşıya konuşurken de göğüsleri yüzünden göz teması kurmak oldukça zor oldu:) Harika bir 3 saat geçirdim.Terapi gibi geldi. sıcağı sıcağına da yazmak istedim.

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
919
5,618
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Her şeyin başı şunu söyelemeliyim fiziği çok güzel.1 gün öncesinden iletişim kurduk ve hızlı geri dönüşüyle hemen randevu oluşturduk.Çok sıcak ve içten bir şekilde ağırladı. Vakit geçirdiğimiz iki odada da çok keyif aldım. Birinde her şeyi konuşabileceğiz anlayışlı, güler yüzlü bir hanımefendiyken, yatak odasında ise partnerini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan bir canavara dönüşüyor:) dr.jekyll ve mr hyde gibi :) Karşı karşıya konuşurken de göğüsleri yüzünden göz teması kurmak oldukça zor oldu:) Harika bir 3 saat geçirdim.Terapi gibi geldi. sıcağı sıcağına da yazmak istedim.
Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum canım, tekrardan görüşmek dileğiyle 🥰😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar