Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Terapist Aylin :)

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uğraşlarım sonucu Aylin hanım a misafir oldum. Karşılaması ikramları ve cinsel kısmı tek kelime ile mükemmeldi.
Ama bunlardan ziyade o tatlı muhabbeti var ya sadece onun için tekrar misafiri olacağım kabul ederse.
Ayrıca fotoraflar hikaye, çok daha güzel biri ile karşılaşaksınız
Her şey için teşekkürler Aylin Hanım.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
sevişin, sevişin :)
Hayat AylinAylin le Sevişene Güzel Tabii :)

Paylaşım için herkese teşekkürler :)

Uğraşlarım sonucu Aylin hanım a misafir oldum. Karşılaması ikramları ve cinsel kısmı tek kelime ile mükemmeldi.
Ama bunlardan ziyade o tatlı muhabbeti var ya sadece onun için tekrar misafiri olacağım kabul ederse.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067

Referans sorduğumda, ancak kendi kendime referans olabilirim diyen ve bana kahvaltı ısmarlamak isteyen, yumiyum almayı düşünen nahif beyefendi, sizinle tanışmak zevkti! Tekrar misafir etme kısmına gelirsek, dilediğiniz zaman; dilediğiniz şekilde. Ben bugün insan biriktiriyorum dediğim hayatıma +1 daha ekledim. Şanslı kadınım vesselam...
bagban, beyefendiye öpücükler ve sevgiler... :)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için iki tarafada teşekkürler.. yumiyum mevzsunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için iki tarafada teşekkürler.. yumiyum mevzsunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

Bazı benzinlikçilerde, eminönünde şekerlemeciler de, eski tip bakkalarda, çiceksepetinde ve bazen metro markette olur. Benim gibi eskiyi seven herkese duyurulur :))

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bazı benzinlikçilerde, eminönünde şekerlemeciler de, eski tip bakkalarda, çiceksepetinde ve bazen metro markette olur. Benim gibi eskiyi seven herkese duyurulur :))
yumiyum bulmakta problem yok miniğin bu konudaki hassasiyetini bilmiyordum çünkü bende yumiyum görünce insanlıktan çıkabiliyorum :))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Ayy hem de bayılırım minik yaaa :)
Beni geçmişe götüren (güzel geçmişe) şeyler yaşadığımı hatırlatıyor bana...
Bir de bu yumiyum denen şey çok leziz yaaa (giggle)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Ayy hem de bayılırım minik yaaa :)
Beni geçmişe götüren (güzel geçmişe) şeyler yaşadığımı hatırlatıyor bana...
Bir de bu yumiyum denen şey çok leziz yaaa (giggle)
kelle paça işkembe mumbar bunları duyduktan sonra yumiyum çok şaşırtıcı ddeğil gibi minikçim :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
kelle paça işkembe mumbar bunları duyduktan sonra yumiyum çok şaşırtıcı ddeğil gibi minikçim :D
escaldes, şimdi uyandım ve bu yorumu okudum, kahvaltımı kelle paça ile yapmaya karar verdim :) sonra da güne yumiyum ve elvan gazozuyla devam edeceğim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

escaldes, şimdi uyandım ve bu yorumu okudum, kahvaltımı kelle paça ile yapmaya karar verdim :) sonra da güne yumiyum ve elvan gazozuyla devam edeceğim :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bol tatlı içeren güzel bir paylaşım olmuş :) Her iki tarafa da teşekkürler...

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Referans sorduğumda, ancak kendi kendime referans olabilirim diyen ve bana kahvaltı ısmarlamak isteyen, yumiyum almayı düşünen nahif beyefendi, sizinle tanışmak zevkti! Tekrar misafir etme kısmına gelirsek, dilediğiniz zaman; dilediğiniz şekilde. Ben bugün insan biriktiriyorum dediğim hayatıma +1 daha ekledim. Şanslı kadınım vesselam...
bagban, beyefendiye öpücükler ve sevgiler... :)

Yumiyum cok iyiymis ya AylinAylin candir cannn :))

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?

Supersin dostum. Beni an itibariyle 25 30 yil bandinda geri isinladin. Varol...

Suplex Çevrimdışı
16 Tem 2013
157
87
Cinsiyetiniz nedir?
sevgili AylinAylin hanım forumun nadidelerinden biri anlaşılan. uzun zamandır forumla pek alakadar olamıyordum. Tabi haliyle bayağı unutulduk. öyle arada bir göz atarım. Sanırım AylinAylin hanımla görüşmek şart oldu. tabi kendileri kabul ederse :) bu güzel paylaşım için her iki tarfa da teşekkürler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
sevgili AylinAylin hanım forumun nadidelerinden biri anlaşılan. uzun zamandır forumla pek alakadar olamıyordum. Tabi haliyle bayağı unutulduk. öyle arada bir göz atarım. Sanırım AylinAylin hanımla görüşmek şart oldu. tabi kendileri kabul ederse :) bu güzel paylaşım için her iki tarfa da teşekkürler.

Buradan da bir teşekkür sevgili Suplex :)
Denk gelebilirsek memnuniyetle ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar