Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tekrar Rüyadaydım

romeos

Normal Üye
12 Kas 2018
13
62
Cinsiyetiniz nedir?
Rüya ile ikinci görüşmemi geçen hafta yaptım, ilk görüşmem mayıs ayında olmuştu, tekrarını çok istememe rağmen uzak olmamızdan kaynaklı malesef biraz vakit geçti. O güzel yüzünü görünce bu geçen zaman içinde nekadar çok özlemiş olduğumu farkettim... Rüyanın benim için farklı bir sıcaklığı, çekiciliği var. Son görüşmemden bu yana bazı fiziksel değişiklikler olmuş, güzel de olmuş :) Yataktaki özel anlarımız çok güzeldi, Rüya tam benim istediğim gibi bir sevgili deneyimi hissetmemi sağlıyor. Tekrar görüşmek üzere siyah minnoşum :)

alberteinstein

Normal Üye
4 Mar 2019
42
29
35
Ben de geçtiğimiz aylarda anlık randevu talebinde bulunmuştum. Evi müsait olmayınca aparta gelmeyi kabul etmiş ve memnun etmek için elinden geleni yapmış, hiçbir isteğimi geri çevirmemişti

Emanuel X

Normal Üye
28 Mar 2021
14
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rüya ile ikinci görüşmemi geçen hafta yaptım, ilk görüşmem mayıs ayında olmuştu, tekrarını çok istememe rağmen uzak olmamızdan kaynaklı malesef biraz vakit geçti. O güzel yüzünü görünce bu geçen zaman içinde nekadar çok özlemiş olduğumu farkettim... Rüyanın benim için farklı bir sıcaklığı, çekiciliği var. Son görüşmemden bu yana bazı fiziksel değişiklikler olmuş, güzel de olmuş :) Yataktaki özel anlarımız çok güzeldi, Rüya tam benim istediğim gibi bir sevgili deneyimi hissetmemi sağlıyor. Tekrar görüşmek üzere siyah minnoşum :)
Paylasim icin çok teşekkürler ☺️

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,117
2,114
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzunzamandan sonra tekrargeldigin için çok teşekkür ederim 🥰🥰değerli düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim kuzum her zaman kapım açık tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün ❣🥰

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

romeos

Normal Üye
12 Kas 2018
13
62
Cinsiyetiniz nedir?
Uzunzamandan sonra tekrargeldigin için çok teşekkür ederim 🥰🥰değerli düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim kuzum her zaman kapım açık tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün ❣🥰
En kisa zamanda inşallah, arayi fazla acmayacagim??

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar