Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tek kelime ile harikulade bir kadin!

manjeee7

Normal Üye
20 Haz 2022
1
11
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oncellikle bu sitedeki ilk yorumum. Ilk gorustugum kisi tabiki buse kayla degil ama yorum yapmadan gecmek istemedim.

Kendisiyle manisa da bir otelde 4 saatlik gorusmemiz oldu. Muthis bir kadin! harikulade dakikalarimizi detay vererek anlatsam cok uzun surer...

Gonul rahatliligla gorusebilirsiniz. Facesitting severlere severlere sadece cok sanslisiniz diyebiliririm:)

Her sey icin cok teşekkürler canim

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,739
1,471
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oncellikle bu sitedeki ilk yorumum. Ilk gorustugum kisi tabiki buse kayla degil ama yorum yapmadan gecmek istemedim.

Kendisiyle manisa da bir otelde 4 saatlik gorusmemiz oldu. Muthis bir kadin! harikulade dakikalarimizi detay vererek anlatsam cok uzun surer...

Gonul rahatliligla gorusebilirsiniz. Facesitting severlere severlere sadece cok sanslisiniz diyebiliririm:)

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,661
15,713
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Severim nefes kesmeyi 🥰😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,687
1,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler olsun sizlere 🥰😉

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!...
Kayla çok çok özel bir insandır!

KomutanBey Çevrimdışı
7 Tem 2021
76
97
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmene sağlık üstat seviyorum seni ☺️ Kılıcın keskin olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar