Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tek kelime ile "Eda"

• Konbuyu başlatan LaX
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05

LaX

Normal Üye
2 Nis 2020
8
57
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumdaşlar , lidyalilar , yüce Antuan ... Yoksa siz daha Eda yi tanimadiniz mi ? Aranızda yeni olmamdan mütevellit ilk gorusmemi bugün @EDA hanım ile 3 saat olarak gerçekleştirdim . İster istemez yeni bir insanla goruseceginizden ötürü insanda bir çekinme bir acabalar olusuyor . Ama o da ne , kapıyı açtığı andan açtığı itibaren , ilkokul arkadaşım mi , lise sevgilim mi yoksa ailemden biri mi şu saat oldu daha hala karar veremedim. Sanki uzun yıllardır tanisiyormus gibi bir sıcaklık bir tatlı dil . Ukalalik yapmak istemem bunu kendisi de şu an duyacak ama gerek isim gerek özel durumlar gereği yaklaşık 5-6 ülkede bulundum ve burada kacamaklarim oldu , fakat tüm samimiyetimle söylüyorum ki sohbeti muhabbeti bir kenara , yatak odasındaki samimiyet , duygusal yaklaşım , bir erkeği nelerin mutlu edebileceğini bu denli ortaya koyan başka bir kadın görmedim. Değil 3 saat 13 saat olsaydı yine de yetmezdi . Şunu da son olarak not düşmek isterim ; öyle naif öyle alçak gönüllü bir insan ki "forumumuzun diğer partnerleri de hoş güzel kizlardir, onları da denemelisin " gibi bir cümle de kurabiliyor . Güzellikler hep @EDA ile olsun , en kısa sürede tekrar gorusebilme temennilerimle 😆

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sen nasıl güzel bir adamsın. Bunlar çok hoş sözler ❤️ Beni çok onure ettin 🥰
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Güzel saatler geçirdim seninle . Herşey için çok teşekkür ederim.😘😘

Kutsul Çevrimdışı
27 Eyl 2019
69
63
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ela hanim her turlu zirve anlatilmaz yasamak gerek 🌹

• Beğen
Tepkiler: ela
ela Çevrimdışı

ela

22 Ocak 2020
173
187
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gercekten simdi farkettim eda hanimdan ozur dilerim evet her E harfi
Ela geliyo unutamayinca 🤩👌
😂😈aman hayatim karistirma beni 😘💥😘😘e harfi sende kaldi galiba:) unutamiyormusun;) hala aklindami o bulusma:)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aha Eda ya çarpılmış daha geri gelmez oradan hemen üst leveldan başlanmaz dostum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar