LaX
Normal Üye
- 2 Nis 2020
- 8
- 57
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar forumdaşlar , lidyalilar , yüce Antuan ... Yoksa siz daha Eda yi tanimadiniz mi ? Aranızda yeni olmamdan mütevellit ilk gorusmemi bugün @EDA hanım ile 3 saat olarak gerçekleştirdim . İster istemez yeni bir insanla goruseceginizden ötürü insanda bir çekinme bir acabalar olusuyor . Ama o da ne , kapıyı açtığı andan açtığı itibaren , ilkokul arkadaşım mi , lise sevgilim mi yoksa ailemden biri mi şu saat oldu daha hala karar veremedim. Sanki uzun yıllardır tanisiyormus gibi bir sıcaklık bir tatlı dil . Ukalalik yapmak istemem bunu kendisi de şu an duyacak ama gerek isim gerek özel durumlar gereği yaklaşık 5-6 ülkede bulundum ve burada kacamaklarim oldu , fakat tüm samimiyetimle söylüyorum ki sohbeti muhabbeti bir kenara , yatak odasındaki samimiyet , duygusal yaklaşım , bir erkeği nelerin mutlu edebileceğini bu denli ortaya koyan başka bir kadın görmedim. Değil 3 saat 13 saat olsaydı yine de yetmezdi . Şunu da son olarak not düşmek isterim ; öyle naif öyle alçak gönüllü bir insan ki "forumumuzun diğer partnerleri de hoş güzel kizlardir, onları da denemelisin " gibi bir cümle de kurabiliyor . Güzellikler hep @EDA ile olsun , en kısa sürede tekrar gorusebilme temennilerimle