Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek Hatun Başak kaç yaşında 😁😁😁

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Değerli beyler,yaşım 43 yazıyor diye üzerine 5 6 yaş da siz ekliyor muşsunuz😁😁43 yazıyorsa 50 falandır diye tahmin ediyorlarmış.Yasimi 35 yazsam kimse 35 değil inanın demez Ben 1980 14 Şubat doğumluyum neyse o saptırmaya gerek duymuyorum🤗🤗🤗🤗

Surpriselove Çevrimdışı

Surpriselove

Normal Üye
6 Haz 2022
27
170
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli beyler,yaşım 43 yazıyor diye üzerine 5 6 yaş da siz ekliyor muşsunuz😁😁43 yazıyorsa 50 falandır diye tahmin ediyorlarmış.Yasimi 35 yazsam kimse 35 değil inanın demez Ben 1980 14 Şubat doğumluyum neyse o saptırmaya gerek duymuyorum🤗🤗🤗🤗
Başak Hanım tam da sevgililer gününde doğmuşsunuz 🤗, şarap gibisiniz, bir bayanın en güzel yaşları bence 🍷🍷, ayrıca kova burcu hanımlarından, ayrı bir aurası ve çekiciliği olur hep 🥰

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
335
471
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nüfus memuru arkadaşlar var sanırım. Kadını görsel, iletişim ve paylaşımları yönünden beğenmişsen ne yapacaksın ki yaşının gerçek veya yanlış olmasını =)

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nüfus memuru arkadaşlar var sanırım. Kadını görsel, iletişim ve paylaşımları yönünden beğenmişsen ne yapacaksın ki yaşının gerçek veya yanlış olmasını =)
Orası öyle tabikii🤗Ama yalancı olarak görülmek asla istemem

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
84
108
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben de 14 şubat doğumluyum güzel tesadüf ama sizden 10 yıl sonra ☺️

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
42
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kaç olursa olsun her zaman taş gibi Başak

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
303
232
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı gün de dogmuşuk @tek Hatun Başak hnm yeni yaşınız şimdiden kutlu olsun

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
86
125
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşın bir önemi yok.
Sen herkese taş çıkartırsın.
Yeterki güleryüz, samimiyet ve dürüstlük olsun. Bunların da hepsi sende fazlasıyla mevcut.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar